SETMANA DE LA MODA NUPCIAL

La nòvia de Marc Anthony i Ana Boyer prologuen la Barcelona Bridal Week

La model nord-americana Mariana Downing presenta la col·lecció de Rosa Clará

La filla d'Isabel Preysler i el difunt Miguel Boyer ha exercit com a convidada de Pronovias

 

  / FERRAN SENDRA

2
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

No tenen res en comú, però totes dues han protagonitzat l'antesala de la Barcelona Bridal Fashion Week. Mariana Downing, l'espectacular nòvia de Marc Anthony, Mariana Downing, Marc Anthony, ha realitzat aquest dilluns el ‘fitting’ de la col·lecció de Rosa Clará, i Ana Boyer, la filla d'Isabel Preysler i el desaparegut Miguel Boyer, ha exercit de convidada de la nova col·lecció de Pronovias, que ha tingut lloc a la  'boutique' de la Rambla de Catalunya.

FERRAN SENDRA

Mariana Downing i Jordan van der Vyver amb Rosa Clara, al mig. 

La model nord-americana i la sud-africana Jordan van der Vyver, imatge de Rosa Clará aquesta temporada, han sigut les elegides per protagonitzar la jornada prèvia a la desfilada d'aquest dimarts. Mentre la dissenyadora ultimava els detalls de les propostes nupcials que obriran la passarel·la catalana, la jove de 21 anys, que va néixer a Los Angeles i actualment viu a Miami, ha regalat simpatia davant els mitjans sota l'atenta mirada de la seva mare, que l'ha acompanyat en el seu primer viatge a Barcelona.

SENSE CASAMENT A LA VISTA

No té plans de casament amb l'ex de Jennifer Lopezperò Downing ha revelat que sí que li agradaria casar-se. Fins i tot ha explicat com s'imagina aquell gran dia: “A la platja, envoltada de la meva família i dels meus amics, i amb un home de bon cor al meu costat”, ha detallat la model, que ha lluït dos vestits de la dissenyadora catalana. El primer, de tall sirena i amb detalls de guipur sobre puntes, i el segon, amb escot cor i faldilla maxivolum de tul. “Aquesta és la primera vegada que em vesteixo de núvia i la veritat és que em sento com una autèntica princesa”, ha assegurat entre rialles. 

Sobre la seva relació amb l'artista d'origen porto-riqueny, ha sigut parca en paraules, encara que ha confessat que “la bellesa interior” del cantant va ser el que va fer que s'enamorés d'ell. Tot i les seves superplenes agendes, ha assegurat es veuen sovint i que és feliç al seu costat perquè “Marc és molt romàntic”. “Tots els dies em sorprèn amb una cosa diferent”, ha afegit.

FERRAN SENDRA

Ana Boyer, a l'acte de Pronovias.

Per la seva banda, Pronovias ha presentat Ana BoyerAna Boyer com la musa de la seva nova col·lecció. La nòvia de Fernando Verdasco, que ha posat al costat de dos models i el director creatiu de la firma, Hervé Moreau, s'ha mostrat reservada i ha assegurat que de moment no té plans de casament. "Ja estem bé com estem", ha matisat.

La noia, de 27 anys, que ha lluït un vestit curt de color rosa empolsat, amb escot lateral i detalls de pedreria al coll que contrastaven amb la seva pell bronzejada, ha confessat que se sentia una mica nerviosa davant les preguntes sobre la seva vida privada. "Fernando i jo ja estem casats segons alguns mitjans, fins i tot hem rebut més de 300 felicitacions", ha explicat Boyer, que ho va deixar tot per seguir el seu nòvio pels tornejos de tennis de mig món.

Notícies relacionades

Sobre la seva mare, ha explicat que tampoc té data de casament amb Mario Vargas LlosaMario Vargas Llosa i que, encara que sol estar a molts quilòmetres d'ella, parlen diàriament i es comuniquen per WhatsApp. “Hem creat un grup de 'família' on som tots: la meva mare, els meus germans, els meus cosins i fins i tot la meva àvia”. 

Ja que mare i filla es troben en el mateix punt sentimental, se'ls ha comentat la possibilitat de celebrar un casament conjunt, i davant d'això ha exclamat: “Ni parlar-ne. Aquest gran dia l'ha de protagonitzar una sola núvia. En cap cas el compartiríem”.