BARCELONA VA DE CASAMENT

La setmana dels 25.000 vestits de núvia

La model Mariana Downing, nòvia de Marc Anthony, i la txeca Karolina Kurkova, pujaran a la passarel·la de la Bridal Fashion Week

zentauroepp33676193 barcelona 26 04 2016 desfile rosa clar en la barcelona brid170421162703 / ALVARO MONGE

zentauroepp33676193 barcelona 26 04 2016 desfile rosa clar  en la barcelona brid170421162703
zentauroepp13120950 b50  barcelona  21 05 20010   la top model karolina kurkova 170421162730

/

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

La Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), una de les fires de núvies més importants del món, ja compta les hores per a la seva posada de llarg. Obrirà les portes aquest dimarts, 25 d'abril, finalitzarà el diumenge 30 i tindrà de nou el pavelló 2 del recinte de Gran Via de Fira Barcelona com a principal escenari. 

"Serà l'edició més internacional en els 27 anys que fa que se celebra. S'hi presentaran més de 25.000 vestits de núvia", assegura la directora del certamen, Estermaria Laruccia.  Efectivament, en els últims anys els organitzadors han sabut potenciar la notorietat del saló, recolzant-se en el prestigi mundial de les firmes espanyoles de moda nupcial.

El saló obrirà les portes  aquest dimarts, 25 d'abril, i finalitzarà el diumenge 30

Sobre la passarel·la es veuran les noves col·leccions de vestits i accessoris per a núvia, nuvi, cerimònia i comunió. En total desfilaran 25 firmes, tres més que en l'anterior edició. I comptarà amb diverses primícies mundials. Com la presència del dissenyador veneçolà Ángel Sánchez, que ha escollit Barcelona i no Nova York per donar a conèixer les seves propostes. També s'hi presenten, entre altres, la dissenyadora israeliana Galia Lahav; les italianes Alessandra Rinaudo, Nicole SposePat Maseda i Cleofe Finati, i les nord-americans Justin Alexander, Demetrios, Morilee, entre altres. 

BARCELONA, EPICENTRE DE LA MODA NUPCIAL

"El nostre objectiu era posicionar Barcelona com a epicentre de la moda nupcial, i ara això ja és una realitat", afirma Estermaria Laruccia, que considera que el saló té capacitat per seguir creixent, "però no a qualsevol preu, sinó apostant per la qualitat".

Laruccia també ha anunciat que Randy Fenoly, el popular presentador del 'reality' nord-americà 'Say yes to the dress', sobre vestits de núvia, presentarà la seva pròpia línia nupcial

CLARÁ INAUGURA LA PASSAREL·LA

Com ja és tradició, la firma Rosa Clará s'encarregarà d'obrir la passarel·la catalana. Per a l'ocasió, la dissenyadora ha fitxat la model dominicana Mariana Downing, l'espectacular nòvia del cantant Marc Anthony, exmarit de Jennifer Lopez. 

Dimecres desfilarà la col·lecció Studio St. Patrick, del grup Pronovias, que debuta a la Barcelona Bridal i que comptarà amb la supermodel txeca  Karolina Kurkova, que durant anys va ser la imatge de Pronovias. L''exàngel' de Victoria's Secret reapareix per desfilar per a la segona firma del grup.

Els següents a trepitjar la passarel·la seran Jesús Peiró, Cristina Tamborero / Sophie et Voilà Collection; YolanCris, Isabel Sanchís, Inmaculada García i Ángel Sánchez -el modista preferit de Beyoncé, Salma Hayek, Eva Longoria i Gisele Bündchen-, que desfilarà per primera vegada a Europa i es convertirà, sens dubte, en el gran protagonista de la Barcelona Bridal Night, la festa oficial de la passarel·la catalana, que tindrà lloc al Palau de Pedralbes.

Dijous, 27, serà el torn de Marylise & Rembo Styling; Isabel Zapardiez / Ana Torres; Raimon Bundó, Jordi Dalmau / Matilde Cano; Marco & María, Cabotine by Gema Nicolás i la israeliana Galia Lahav.

Notícies relacionades

L'últim dia de les desfilades el protagonitzaran Cymbeline, les creacions per a home de Ramón Sanjurjo-Nuvi; les nord-americanes Morilee Madeline Gardner, Carla Ruiz, Sonia Peña i Demetrios, que debutarà a la BBFW. Com rematada final, Pronovias celebrarà novament la seva megadesfilada a la sala oval el MNAC, amb Ana Boyer, entre molts altres convidats. 

En paral·lel a les desfilades, del 28 al 30 d'abril se celebra la fira comercial, amb més de 300 marques, el 65% internacionals i procedents de 25 països.