Alba Carrillo

Alba Carrillo: la bronca permanent

L'exconcursant de 'Supermodelo', famosa per les seves rebequeries, s'estrena a 'Supervivientes' amb la seva mare, Lucía Pariente, i una bronca familiar

zentauroepp38087162 television programa supervivientes  en  la  imagen  alba car170421151719

zentauroepp38087162 television programa supervivientes en la imagen alba car170421151719

3
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Deu anys després del seu debut en un concurs, torna a la tele amb un altre. En aquesta ocasió, acompanyada de la seva mare, contra la qual ja ha esclatat davant les càmeres.

La seva participació en el concurs Supermodelo li va brindar la seva primera aparició en el món de la premsa rosa i Alba Carrillo, aquella estudiant de publicitat que pretenia obrir-se pas a la passarel·la, va començar a desfilar en saraus diversos, fins a col·locar-se a poc a poc en primera fila. Era el 2007 i, tres anys després, iniciava un idil·li amb el pilot Fonsi Nieto. No es van arribar a casar, però, l'octubre del 2011, van ser pares d'un nen, Lucas. Només un any després posaven fi a la relació. ¡I de quina manera! Començava una guerra sense quarter en què Alba no va desaprofitar ni un moment per atacar l'expilot, que s'estrenava com a dj, una faceta, la de la seva feina nocturna, que no li agradava gens a Alba. La pau arribaria molt temps després, amb un sucós acord econòmic que va complaure i va relaxar la model.

DE FONSI A FELICIANO LÓPEZ

Només havien passat uns mesos quan a Fonsi el va reemplaçar un altre guapo famós: el tennista Feliciano López. Ell també sortia d'una tempestuosa ruptura amb una altra model, María José Suárez. El casament es va celebrar el juliol del 2015 però, ¡oh!, la felicitat no va arribar ni a l'any. O menys. Perquè després d'anunciar la seva ruptura, van començar a sonar amb força rumors que apuntaven que la model havia volgut cancel·lar el casament dies abans que se celebrés. Dolguda i ofesa, Alba es va dedicar durant mesos a disparar dards enverinats al que ja és el seu exmarit. Va parlar d'infidelitats, del mal que va fer al matrimoni la família del tennista… I no només ho va fer ella, sinó que també la seva mare, Lucía Pariente, es va sumar a les desqualificacions assegurant que Alba havia sigut només un joc per a ell o que la mare de Feliciano deia a la seva filla«tonta a las tres».Va ser llavors quan el tennista, que fins al moment s'havia mantingut callat, va amenaçar amb denunciar-la per calúmnies.

Curiosament, l'aliat del tennista va acabar sent Fonsi, que va arribar a dir que «resava perquè seguís amb Feliciano», ja que estava convençut que una ruptura suposaria nous problemes amb la custòdia i la pensió de Lucas. Van tenir les seves diferències, sí, però fa unes setmanes Alba, penedida, li demanava perdó a Fonsi: «Vull demanar disculpes i donar les gràcies a tres persones: a la meva mare, al meu pare i al pare del meu fill. Molta gent em recorda la desavinença amb Fonsi, però ell està i estarà sempre a la meva família».

La seva mare, sí. Un personatge clau en aquesta història. Tant, que ha aconseguit guanyar prou protagonisme per col·locar-se amb la model com a concursant a Supervivientes. ¡Què se'n pot dir del concurs! Si ja prometia capítols espectaculars al saber que aquest gran personatge, Lucía, acompanyaria la seva filla, la primera trama la van brindar només d'estrenar-se el reality amb una espectacular bronca retransmesa per a tot el país.

Ni tan sols havia començat el concurs quan Alba, que des de fa unes setmanes surt amb un enginyer de 30 anys anomenat David Vallespín, es va sincerar davant les càmeres: «Fa tres dies que som aquí i per a mi són una llosa. Em sembla injust que jo tingui menys oportunitats que la resta dels meus companys. Perquè la meva mare m'està ratllant psicològicament», confessava, i afegia que per a ella, la seva mare «és un llast». Lucía va intentar calmar-la, però Alba encara es va enfurir més. «Si has vingut aquí a tocar-me els nassos... ¡Hem dit que no em parlaries!».

Notícies relacionades

Que la dona tenia caràcter ja ho sabíem des que la vam veure asseguda en un plató de televisió. Que la seva presència al reality faria esclatar la seva filla també era fàcil de preveure. El que ningú esperava era que les espurnes saltessin tan aviat…

«És aquí perquè és la meva mare, si no, no la coneix ni Rita la Cantaora», es desfogava Alba. ¿Seran capaces d'aguantar-se dues personalitats tan fortes, convivint 24 hores al dia? L'espectacle està servit.