SEGONS LA REVISTA 'PEOPLE'

Julia Roberts, per cinquena vegada la més bella

"Em sento molt afalagada", assegura l'actriu als 49 anys

lmmarco38104039 file   in this thursday  may 12  2016  file photo  actress j170420143000

lmmarco38104039 file in this thursday may 12 2016 file photo actress j170420143000 / Joel Ryan

2
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

«Han passat 26 anys des que Julia Roberts va ser la primera a ocupar la nostra portada com la dona més bella del món a 'People' i segueix sent la nostra 'Pretty woman' preferida», deia el tuit publicat per la revista per anunciar al món l’elecció que converteix Roberts en l’actriu que més vegades ha ostentat aquest títol, cinc vegades concretament, l’última el 2010. Aquest reconeixement s’interpreta també com un homenatge a la maduresa en una indústria, la de Hollywood, en què no abunden els papers per a les actrius arribada una certa edat. El 'somriure d’Amèrica' té 49 anys.

«Em sento molt afalagada», va declarar Roberts a 'People', que a la revista apareix fotografiada amb pantalons de cuir negres i una camisa blanca. I fent gala del seu fi sentit de l’humor es va burlar del seu amic i company de rodatge a 'Money monster' George Clooney, elegit dues vegades l’home més sexi del planeta i ara a punt d’estrenar paternitat. «Esmentaré això en la meva targeta de Nadal als Clooneys aquest any», va assenyalar una Roberts amb un talent per semblar adorable que la va convertir en l’actriu favorita de Hollywood als 90.

UNA FELICITACIÓ DE PENÉLOPE

Entre les felicitacions que li han arribat hi ha un vídeo molt original que ha penjat Penélope Cruz al seu compte d’Instragram, en què l’actriu madrilenya recorda una anècdota que es va produir a Mònaco, en un esdeveniment de Lancôme al qual estaven convidades algunes de les ambaixadores i imatges de la marca com Kate Winslet, Julia Roberts i ella mateixa.

Notícies relacionades

Roberts tenia només 23 anys quan 'People' la va escollir la dona més bella per primera vegada el 1991, just un any després de rodar l’edulcorada comèdia romàntica 'Pretty woman' amb Richard Gere. També va rebre aquest honor el 2000, el 2005 i el 2010, cosa que ella es prenia cada vegada amb humor. «M’haurien de veure al matí quan em llevo. Segurament no pensarien el mateix», feia broma la protagonista, entre altres, de 'Notting Hill' i 'Agost'. 

ENTRE LES MÉS BEN PAGADES

Roberts també continua estant en un altre podi, el de les més ben pagades. Segons 'Variety', l’any passat es va embutxacar 3 milions de dòlars només per quatre dies de rodatge en la comèdia 'Feliz día de la madre'. No en va ella va ser la primera actriu que va arribar als 20 milions de dòlars per una pel·lícula. Va ser l’any 2000 per 'Erin Brockovich', film amb què va guanyar l’Oscar a la millor actriu i que va recaptar 250 milions de dòlars. La intèrpret de 'Novia a la fuga' està casada des del juliol del 2002 amb el director de fotografia Danny Moder i són pares de tres nens, els bessons Hazel i Phinnaeus, de 12 anys, i Henry, de 9. 

Temes:

Julia Roberts