SEGONS LA REVISTA 'SEMANA'

Bustamante lluitarà per la custòdia compartida de la seva filla Daniela

El cantant es fotografia amb la seva filla a Cantàbria i Paula viatja al seu poble asturià

 

 

1
Es llegeix en minuts

Tot i que el cantant David Bustamante ha parlat de la separació per primera vegada i ha dit que encara que estan distanciats, no és definitiva, i s'ha queixat perquè els mitjans l'estan fent semblar "algú que no soc", la relació entre ells està tensa per la custòdia de la seva filla Daniela, de vuit anys.

Segons ha publicat aquest dimecres la revista 'Semana', el cantant té clar que en cas de trencar definitivament, no vol fer el mateix amb la seva filla, a qui està molt unit. Per això, té previst batallar als tribunals per aconseguir la custòdia compartida de la seva filla. Segons la revista, Echevarría no està disposada a cedir en aquest punt i considera que la nena hauria de viure amb ella de forma permanent, i deixar al cantant les visites reglamentàries, però sempre comptant que la major part del temps estigués amb ella i no amb el seu pare. 

A SAN VICENTE DE LA BARQUERA

Notícies relacionades

En cas que la parella decideixi al final divorciar-se, sembla que aquest seria el tema crucial, ja que el matrimoni no té gairebé res en comú, ja que es van casar en règim de separació de béns i cada un gestiona la seva carrera i els seus ingressos pel seu compte. La parella va firmar davant notari a més un acord ja fa tres anys per deixar clars els termes d'un possible divorci futur. 

Després d'una setmana en silenci, Bustamante també protagonitza aquesta setmana la portada de la revista '¡Hola!', on se'l veu entregat a la seva filla. A les pàgines interiors, el setmanari publica una sèrie d'imatges del cantant amb Daniela, al far de San Vicente de la Barquera, la seva terra natal, on està passant una part de les vacances. Echevarría, per la seva banda, ja ha arribat al seu poble de Candàs, a Astúries, on passarà aquests dies.