ACTOR SOLIDARI

Eduardo Noriega recolza Unicef a Panamà

"He disfrutat coneixent les seves històries i descobrint el que suposa un taller de dansa o pintura en les seves vides", explica

lmmarco37924987 gente unicef panama  eduardo noriega foto francisco malaga170404130416

lmmarco37924987 gente unicef panama eduardo noriega foto francisco malaga170404130416 / franciscomalaga

1
Es llegeix en minuts

"És deure de tots lluitar contra la pobresa, la violència i l'exclusió que augmenten la desigualtat entre els nens i els adolescents de Panamà. Tots ells, visquin on visquin, tenen dret a créixer i desenvolupar tot el seu potencial”. Així s'ha expressat l'actor santanderí Eduardo Noriega, de 43 anys, després de la seva visita al Moviment Nova Generació (MNG), una organització recolzada per UNICEF Panamà des de fa més de 10 anys amb l'objectiu d'aconseguir prevenir la violència que afecta la vida dels nens i adolescents que viuen al barri del Chorrillo i en altres barris castigats de la ciutat de Panamà.

En el recorregut, l'actor ha tingut l'oportunitat de visitar tres centres d'aquesta organització, un d'informàtica, un centre cultural i un centre d'atenció integral, on va poder conversar amb nens i amb els mestres i tutors encarregats d'impartir les classes i els tallers. "He disfrutat coneixent les seves històries i descobrint el que, per exemple, un taller de dansa o pintura suposa en les seves vides” ha explicat Noriega, amic d'UNICEF Comitè Espanyol.

Temes:

Panamà Unicef