MISSATGE SUBLIMINAL

Els fans de Beyoncé aposten sobre el sexe dels bessons

Unes arracades es converteixen en la pista per saber si la cantant tindrà nens o nenes

zentauroepp37705963 gente  beyonce instagram170317163149

zentauroepp37705963 gente beyonce instagram170317163149

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Beyoncé està esplèndida. La diva, de 35 anys, no pot dissimular la felicitat que viu aquests mesos amb el seu embaràs per partida doble. Des que l'1 de febrer va donar a conèixer als seus 92 milions de seguidors d'Instagram que està embarassada de bessons i va trencar rècords, està més activa que mai a la xarxa social d'instantànies. En només 17 hores, la seva espectacular imatge amb incipient panxa va acumular 7,5 milions de ‘likes’ i més de 400.000 comentaris, i va desbancar la reina d'Instagram, Selena GómezSelena Gómez

No hi ha dia que no publiqui alguna imatge o vídeo on es mostra pletòrica amb originals 'looks' premamà que exalcen encara més la seva curvilínia figura. No obstant, malgrat les seves nombroses fotografies, l'estrella no s'ha pronunciat sobre de quants mesos està i tampoc ha dit ni piu del sexe dels nadons.

En una de les seves últimes publicacions, Beyoncé apareix en una sèrie de fotos amb un vestit de vellut negre i botes altes de conjunt, amb una bossa i unes arracades circulars. Aparentment, la intèrpret de ‘Hold up’ presumeix una vegada més d'un nou modelet, però el seu exèrcit de fans han obert la quiniela sobre el sexe dels bessons que esperen l'artista i el seu marit, el raper Jay Z.

Notícies relacionades

Alguns dels espavilats admiradors de l'estrella musical s'han adonat que les arracades rodones XL que llueix l'artista a les imatges no són noves, sinó que són les mateixes que va lluir en el videoclip 'If I was a boy' (Si jo fos un noi), publicat el 2008. Molts dels seus admiradors ho veuen com un missatge subliminal, ja que Beyoncé podria estar revelant a través del títol de la cançó que està esperant dos nens, els germanets petits de Blue Ivy.

Ara només és qüestió d'esperar, ja que la cantant no trigarà gaire a anunciar a bombo i platerets el sexe dels seus bessons.