CONFESSIÓ A TELE 5

Alonso Caparrós explica els seus 25 anys enganxat a la cocaïna

alonsocaparros

alonsocaparros

1
Es llegeix en minuts
IOSU DE LA TORRE / BARCELONA

El periodista i presentador de televisió Alonso Caparrós ha fet públic que durant més de 25 anys ha estat enganxat a la cocaïna. El locutor, que va treballar a TVE, Antena 3, Telemadrid i Intereconomía i que recentment va tornar a les pantalles com a concursant d'un 'Gran hermano', ha relatat la duríssima experiència en el renovat 'Sálvame' de Tele 5, que aquest dissabte ha iniciat nova singladura amb el nom de 'Sábado Deluxe'.

L'anunci que ahir a la nit un periodista famós explicaria la seva addicció a la coca es va avançar a primera hora del divendres a la nit  i va arribar al voltant de la una de la matinada de dissabte. El nou 'Deluxe' ha obert la porta dels tertulians a la columnista Pilar Rahola (colze a colze amb María Patiño i Nieves Herrero per mantenir una conversa amb Lucía Bosé) i el diputat d'ERC Gabriel Rufián (per a un debat sobre la maternitat als 62 anys, en el qual també van participar Rahola i l'escriptor octogenari Sánchez Dragó).

Alonso Caparrós (46 anys, presentador de '¿Quién dijo miedo?' a Antena 3, cap a l'any 2000) va ser entrevistat primer per Jorge Javier Vázquez. A continuació, per Belén Esteban, Kiko Matamoros, Angie Cárdenas Carmen Campos, la filla menys coneguda de María Teresa Campos. I una testimoni lacrimògena al plató: l'actual dona de Caparrós, Angélica.

A continuació, la confessió d'Alonso Caparrós en 10 frases: 

"Em vaig iniciar en el consum als 17 anys".

"Em va atrapar d'una manera al·lucinant i no va ser per culpa de ningú".

"Somiava amb muntanyes de cocaïna".

"He vist la mort passar-me de prop tres vegades per la meva addicció a la cocaïna".

"Convius amb la mort".

"He fet molt de mal a la meva família".

"La meva família em venia a treure de puticlubs per la meva addicció".

"A la clínica López Ibor em van fear electroxocs per netejar-me el cervell, fer-me un 'reset' per desprogramar-me de la coca".

"Segueixo en perill. S'és cocaïnòman per a tota la vida".

Notícies relacionades

"A la meva addicció l'anomenava 'monstre'".