PREMIAT A PARÍS

Els Clooney presumeixen d'embaràs

L'actor va recollir un premi César honorífic, va llançar un 'je t'aime' a la seva dona i va criticar Donald Trump

lmmarco37429440 u s actor george clooney and his wife amal arrive to attend170227162921 / Thibault Camus

lmmarco37429440 u s  actor george clooney and his wife amal arrive to attend170227162921
lmmarco37429644 caf001  paris  france   24 02 2017   us actor george clooney170227162843

/

1
Es llegeix en minuts

L'actor George Clooney, de 55 anys, va rebre divendres a la nit un guardó honorífic en la 42a cerimònia dels premis César, l'equivalent als Oscars del cine francès. Un reconeixement a la seva carrera on va anar orgullós acompanyat de la seva dona, l'advocada d'origen libanès Amal Clooney, embarassada de bessons, que va lluir un vestit blanc de Versace Atelier amb escot paraula d'honor i faldilla plena de plomes blanques i grises.

Notícies relacionades

La parella es va mostrar molt afectuosa davant els fotògrafs, agafats de la mà i assenyalant la panxa d'ella. Clooney, des de l'escenari, fins i tot li va dedicar un aplaudit "je t'aime". El protagonista de 'Syriana', que va rebre el premi de mans de l'actor francès Jean Dujardin, va aprofitar l'ocasió per criticar les polítiques que està aplicant Donald Trump sobre immigració. "No podem defensar la llibertat a l'estranger i oblidar-nos del que passa a casa. Els actes del president dels Estats Units han alarmat i consternat els nostres aliats i han donat ànims als nostres enemics. I no ha sigut culpa seva. No ha sigut ell qui ha creat aquesta situació de por. Ell s'ha limitat a explotar-la amb èxit", va dir, abans de suggerir: "Les culpes no estan en les estrelles, si no en un mateix". 

George Clooney va parlar per primera vegada la setmana passada sobre la seva paternitat, en una entrevista concedida precisament amb motiu del seu premi César. "Estem contents i molt emocionats. Serà una aventura. I tots dos estem d'acord a rebre totes les aventures que arribin a les nostres vides amb els braços oberts. Així que la meva dona i jo estem molt emocionats", va dir llavors.