Alfombra vermella dels Oscars: els millors i pitjors vestits de la gala

Emma Stone i Isabelle Huppert destaquen per la seva elegància, mentre que Kirsten Dunst i Scarlett Johansson canten amb la seva vestimenta

Han dominat els colors neutres, com els que ha lluït Emma Stone. / ATLAS VÍDEO

3
Es llegeix en minuts

No hi ha Oscars sense alfombra vermella, ni alfombra vermella sense màgia, escenari en el qual les estrelles del cine esgrimeixen les seves millors armes estilístiques i que aquest dilluns ha conduït a l'olimp de l'elegància Emma Stone amb un model daurat que ha quedat gravat a la retina dels espectadors

Els nominats i convidats de la 89a edició dels Oscars han sigut conscients que aquesta prestigiosa alfombra exigeix poder i brillantor, que no és apta per a roba descafeïnada o avorrida, i així, amb la lliçó ben apresa, ha arribat al Teatre Dolby de Hollywood Emma Stone, vestida amb un Givenchy daurat, el color de la nit.

SORPRESA DE LA REINA DE LA NIT

Impecable i delicada, la nominada a millor actriu per 'La, La, Land' ha sorprès amb un vestit daurat de tirants. La part superior amb brodats i la part de baix amb serrells en 'degradé', una peça sofisticada que realçava la seva figura.

Una altra de les actrius més ben vestides ha sigut Isabelle Huppert, nominada a la millor actriu per 'Elle', que ha agitat la cerimònia amb un sofisticat vestit platejat ple de pedreria de coll a la caixa i màniga llarga, d'Armani.

EN VERMELL I VERMELLÓ

Una de les primeres que ha arribat a la gala ha sigut Ruth Negga, nominada a la millor actriu per 'Loving', que ha lluït un fabulós vestit amb cua, de màniga llarga i coll d'encaix amb reminiscències isabelines firmat per Valentino, un model vermell que conjuntava amb tiara i arracades granats.

El vermelló ha sigut el to elegit per Viola Davis, nominada a millor actriu de repartiment per 'Fences', que ha arribat amb un model senzill de seda d'Armani, una verdadera delícia que centrava l'atenció al pit i les espatlles, un disseny que, a més de modelar la figura, li treia anys.

L'alfombra vermella dels Oscars, passarel·la internacional i extraordinari aparador per a dissenyadors i firmes de luxe de tot el món, és una catapulta de tendències que en la seva última edició ha posat de moda els tons daurats.

EL TRIOMF DELS TONS DAURATS

I daurada com una estatueta ha arribat Jessica Biel amb un model de Kaufman Franco i collaret de brillants de Tiffany, un estilisme que l'ha convertit en una de les més sexis i elegants.

Felicity Jones ha lluït un delicat vestit tipus ballarina de tirants en to daurat empolsat, un disseny de Dior amb llarg 'midi' que li permetia lluir sandàlies també daurades.

A aquest to s'ha sumat també l'actriu Michelle Williams, que ha aparegut a l'alfombra amb un model bicolor en daurat i negre de tirants.

LA 'RELLISCADA' DE CHARLIZE THERON

Un daurat metal·litzat ha sigut el color escollit per Charlize Theron, un vestit prisat amb escot en ve de Dior, una aposta que no l'afavoria gaire.

Amb una fórmula ja massa vista, Nicole Kidman ha aparegut al teatre amb un model ajustat brodat amb pedreria d'Armani, senzillament correcta.

Aliena a les tendències, Octavia Spencer s'ha presentat a la gala amb un model gris perla amb cos drapejat i faldilla de plomes de Marchesa que encara que li atorgaven més volum, ha resultat elegant.

EL NEGRE I EL BLANC, CLÀSSICS QUE SEMPRE TRIOMFEN

De daurat s'ha passat al negre, color que ha utilitzat Alicia Vikander amb un vestit de volants d'aire espanyol de Louise Vuitton Brie Larson en un model de vellut amb cua d'Oscar de la Renta.

I del negre al blanc. Karlie Kloss, cunyada d'Ivanka Trump, s'ha presentat amb un senzill disseny de StellaMcCartney que ha complementat amb un fabulós collaret de platí i brillants, mentre que Hailee Steinfeld ha impactat amb un disseny blanc transparent, d'escot "halter" rematat per flors a manera de cascada a l'esquena.

I una de les més esperades de la nit, després de la seva picabaralla amb ChanelMeryl Streep, ha aparegut amb un vestit-pantalons blau nit amb pedreria i escot barca, disseny del qual no ha volgut revelar la firma.

ALTRES DESENCERTS EN LA VESTIMENTA

Darrere els vestits que han lluït les estrelles dE Hollywood, hi ha un dissenyador, i també una estilista, una mà amiga que aconsella què escau, però no sempre l'encerten, prova d'això és el model negre de Kirsten Dunst, així com el de Scarlett Johansson o l'elegit per Janelle Monae.

Tampoc han estat encertades Dakota Kohnson, amb un model daurat d'halo 'vintange' de Gucci Halle Berry, amb un Versace daurat i negre, un model que ha lluït amb uns cabells tipus afro, gens afavoridors.

I ELS OSCARS ALS MÉS GUAPOS

A més de la llarga desfilada de dones ha brillat un guapo Viggo Mortensen que, molt somrient, ha desfilat per l'alfombra amb un esmòquing blau marí de tres peces amb solapes negres i doble llacet de coll firmat per Dior.

Notícies relacionades

Andrew Garfield ha complert amb el protocol amb un impecable esmòquing i sabates de xarol, així com Lucas Hedges per 'Manchester junto al mar', que ha assistit amb esmòquing i llacet de coll, un model que també ha escollit el mexicà Gael García Bernal.

ELS QUE HAN CRIDAT L'ATENCIÓ

Però un dels que més han cridat l'atenció ha sigut Ryan Gosling, enfundat en un esmòquing i camisa de gorgeres, encara que el més simpàtic ha sigut Sunny Pawar, el nen protagonista de 'Lion', que ha combinat el llacet de coll amb unes esportives multicolors.

Temes:

Moda Oscars Cine