MERCEDES BENZ FASHION WEEK MADRID

Andrés Sardá vesteix Victoria Abril de Maria Antonieta

L'actriu obre i tanca la desfilada de la firma de cotilleria sota el lema "llibertat, sensualitat i qualitat"

lmmarco37343373 gra153  madrid  18 02 2017   nuria sard  d  hija del dise ad170218171654

lmmarco37343373 gra153 madrid 18 02 2017 nuria sard d hija del dise ad170218171654 / Zipi

1
Es llegeix en minuts

Llibertat, sensualitat i qualitat va ser ahir el lema oficial de la firma catalana Andrés Sardá, que va dur a la Fashion Week Madrid la seva particular revolució llencera, amb rústics cossets de ràfia, conjunts de tul i seda, i mirinyacs de llautó daurats amb tuls i puntes de chantilly, una posada en escena tan agosarada com és habitual en la marca. La passarel·la va viure tota una revolució francesa abanderada per l’actriu Victoria Abril, que va obrir la desfilada amb roba interior inspirada en el segle XVIII i la va tancar vestida com una atrevida Maria Antonieta versallesca (foto).

En les primeres sortides, la directora creativa de la marca, Nuria Sardá, va voler retre homenatge al poble que es va sublevar amb una llenceria d’aspecte senzill en què camises blanques de popelín jugaven amb cotilles d’arpillera o cossets de ràfia. Després van arribar les referències més militars. I en l’última part de la desfilada es va poder veure llenceria aburgesada amb esperit de festa. «Són peces més romàntiques, delicades i sensuals», va explicar Sardá. 

Abans, el dissenyador de Jaén Moisés Nieto va presentar una col·lecció amb què viatja a l’estètica del cineasta David Lynch i, en particular, a l’univers fosc i dual de Mullholand Drive, en què se submergeix per rescatar dues dones, una de més acriaturada i una altra de més adulta

Notícies relacionades

La dècada dels anys 80 també va ser el punt de sortida de la proposta de Roberto Torretta «És una sastreria molt cuidada amb molta atenció als detalls», va assegurar el dissenyador. Damunt de la passarel·la es van veure tres classes de pantalons: bombatxo amb cintura alta, molt entallat i recte amb pinces, una peça que constantment es combina amb vestits «amb la intenció de crear únic look», va puntualitzar Torretta.

Ahir també van desfilar altres noms fixos de la passarel·la: Ana Locking, Hannibal Laguna, Teresa Helbig i Menchén Tomás.