PROVA D'ADN

Pepe Navarro no és el pare del fill d'Ivonne Reyes

Una prova de paternitat realitzada per un detectiu certifica que el comunicador no és el progenitor

 

  / JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Després de molts anys i de molt estira-i-arronsa especulant s'ha descobert, mitjançant una prova d'ADN, que el comunicador Pepe Navarro no és el pare del fill d'Yvonne Reyes. Les proves van ser recollides per un detectiu privat i presentades el desembre passat davant el Tribunal Suprem. Fa cinc anys, malgrat que Pepe Navarro es negués a fer-se la prova d'ADN, la justícia li va atribuir la paternitat del menor, A. Però va ser la filla de presentador, Andrea Navarro, qui va presentar el recurs de revisió de la sentència.

El motiu pel qual Andrea Navarro va prendre aquesta decisió és perquè la noia es va presentar davant la justícia com a perjudicada per aquesta situació  ja que admet no tenir clar qui forma part de la seva família i qui no. La revisió va ser sol·licitada en benefici a ella mateixa, dels seus germans i al mateix temps del fill d'Ivonne Reyes, en l'actualitat de 16 anys.

La veneçolana Yvonne Reyes, que està tancada a la casa del programa 'GHVIP 2017' de Telecinco va saber aquest dimarts al confessionari la notícia –mentre que Pantoja i Motos s'ensabonaven a 'El hormiguero' d'Antena 3–. "Estic bé, no passa res", va comentar.

Notícies relacionades

Va ser Navarro qui es va pronunciar el cap de setmana passat sobre l'assumpte al programa de la seva amiga Isabel Gemio 'Te doy mi palabra' d'Onda Cero: "La informació que s'ha publicat és fidel a la realitat”, ha dit el periodista, de 65 anys.

"La meva filla Andrea l'únic que ha intentat és reivindicar els drets que troba en la llei –ha afegit–. "La meva intenció era explicar-li al noi que jo no soc el seu pare quan complís els 18 anys i fos major d'edat, però la meva filla s'ha avançat a través de la justícia. Jo m'he encarregat de la manutenció del fill d'Ivonne Reyes durant els últims sis anys, tal com estipulava la llei. Vaig cometre l'error de no fer-me la prova en el seu moment, ho vaig assumir i ho he estat pagant”.