DESFILADA DE CHANEL

Lily-Rose Depp, reina de l'alta costura

La filla de Vanessa Paradis i Johnny Depp tanca la desfilada de la mà de Karl Lagerfeld

lmmarco37019362 german designer karl lagerfeld appears with actress and mode170124172157

lmmarco37019362 german designer karl lagerfeld appears with actress and mode170124172157 / GONZALO FUENTES

2
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

Karl Lagerfeld ha tornat a confiar en la seva petita nimfa, Lily-Rose Depp, la filla de l'actriu i cantant francesa Vanessa Paradis i de l'actor Johnny Depp per tancar aquest dimarts a París la desfilada d'alta costura de Chanel. Amb un exquisit vestit rosa pal farcit de volants i amb els cabells recollits, la noia de 17 anys ha tancat enmig d'aplaudiments la desfilada i ha saludat el públic del Grand Palais de la mà del 'kaiser' de la moda. 

Amb 1,60 d'estatura, la jove Lily-Rose, imatge també del Chanel número 5, es reivindica i planta cara a unes exigències que demanaven fer al voltant d'1,80 per poder lluir aquests vestits únics, en què tantes hores s'inverteixen en la confecció, destinats a un públic molt exclusiu i amb uns preus prohibitius per al comú dels mortals. Fa uns dies, Chanel també va anunciar que ha fitxat la filla de Michael Jackson, Paris Jackson, com a imatge d'una de les campanyes de la marca.

Per a la posada de llarg de les propostes d'aquesta primavera estiu, Lagerfeld ha tingut molt en compte els musicals clàssics, pel·lícules del tipus 'Cafe Society' i personatges com Ginger Rogers o Josephine Baker, amb moltes brillantors i resplendors en plata, moltes plomes i lluentons aquí i allà i molts colors 'candy'. I com a complement, barrets 'casquette'.

PER ATERRAR A LA PISTA DE BALL

Vestits a punt per aterrar en una pista de ball o per ser vistos en la temporada de catifes vermelles que està a punt d'arribar. Vestits llargs amb molt de volum i vestits jaqueta en 'tweed' --¿per a què canviar el que es ven sol?-- que han lluït, entre altres, les models Kendall Jenner i Bella Hadid.

Notícies relacionades

En la posada en escena, Chanel ha recordat aquella primera desfilada parisenca de Coco Chanel, amb els miralls reflectint el trot de les models a les parets, el sostre i el terra, llançant imatges polièdriques, en un espai creat amb una gran sobrietat per Syrie Maugham.

Asseguda a la primera fila hi havia una orgullosa Vanessa Paradis aplaudint la seva filla, molt seguida a les xarxes socials i que ha donat titulars com: "No soc heterosexual al 100%". Lilly-Rose Depp va debutar sobre la passarel·la per a la 'maison' Chanel el desembre passat als salons de l'Hotel Ritz de París amb la col·lecció Métiers d'Art. Aquell dia també va suposar el retorn a la passarel·la d'una altra famosa que ha apostat pel cine, Cara Delevingne.