BOICOT A LES XARXES

Campanya contra Ralph Lauren per vestir Melania Trump

A través del 'hashtag' #boycottralphlauren, es protesta que la marca hagi treballat per a l'esposa de Trump

zentauroepp36954527 president elect donald trump and his wife melania arrives fo170120173921

zentauroepp36954527 president elect donald trump and his wife melania arrives fo170120173921 / Alex Brandon

1
Es llegeix en minuts

En xarxes socials s'ha llançat una campanya contra Ralph Lauren, després que la firma nord-americana fos l'encarregada de vestir Melania Trump en la cerimònia de presa de possessió de divendres passat. Com si es tractés d'un homenatge a Jackie Kennedy,homenatge a Jackie Kennedy la nova primera dama es va enfundar un vestit fet a mida en un to 'babyblue', que va lluir a joc amb guants i sabates de saló.

A través del 'hashtag' #boycottralphlauren es protesta que la marca hagi treballat amb Trump. Alguns usuaris a Twitter fins i tot acusen la firma de no interessar-se per l'abús sexual a dones. Altres tuitegen: “No està bé recolzar l'opressió”.

D'altra banda, una font anònima de Ralph Lauren ha reconegut que vestir Melania no ha sigut del tot positiu. "Immediatament vam començar a rebre queixes sobre la utilització de Melania Trump (de la marca). I la gent està utilitzant el 'hashtag' #boycottralphlauren”, ha afirmat.

Notícies relacionades

Fa unes setmanes alguns dissenyadors, com Tom Ford i Marc Jacobsvan rebutjar vestir la nova primera dama. Sophie Theallet, que ha vestit en diverses ocasions Michelle Obama, va dir públicament en una carta oberta que es negava a vestir Melania per la retòrica del seu marit. I Jacobs va assenyalar que no hi té "gens d'interès": "Personalment, m'estimo més dedicar la meva energia a ajudar els que patiran per Donald Trump i els seus seguidors".

Altres, no obstant, s'han mostrat disposats a fer-ho:Carolina Herrera ha declarat que seria "un honor" vestir la primera dama, Tommy Hilfiger ha assegurat que "qualsevol dissenyador hauria de sentir-se orgullós de vestir-la" i Diane von Fürstenberg ha assenyalat que és responsabilitat de la indústria de la moda "promoure la bellesa, la inclusió i la diversitat".