COMPTE TANCAT A TWITTER

El nòvio de George Michael nega que el cantant es volgués suïcidar

Fadi Fawaz assegura que ell no ha enviat tuits amb el missatge: "L'únic que George volia era morir"

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Fadi Fawaz, nòvio de George Michael, nega haver enviat tuits en què es deia que el cantant tenia un llarg historial d'intents de suïcidi. "L'únic que George volia era morir", deia un dels missatges. "Va intentar suïcidar-se en diverses ocasions ... i finalment se'n va sortir...", deia un altre. No obstant, el perruquer ha assegurat al diari 'The Mirror' que no ha enviat mai aquests tuits i que el seu compte de Twitter ha sigut piratejat i tancat. 

"Estic sorprès amb el que està passant amb Twitter. El meu compte ha sigut piratejat i tancat. Si he de dir la veritat, tinc una mica de por. No vaig enviar aquests tuits", ha dit el perruquer.

Fawaz va explicar que va trobar George Michael mort a casa seva, a Oxfordshire, el dia de Nadal. El cantant va morir als 53 anys a conseqüència d'un atac cardíac.

Notícies relacionades

Segons l'autòpsia practicada, "la causa de la mort no és concloent i és necessari portar a terme més proves", va apuntar divendres passat un portaveu de la policia, que va afegir que els resultats d'aquestes noves anàlisis no se sabran probablement fins d'aquí "diverses setmanes". La mateixa font policial va dir que la mort del cantant britànic "segueix sent considerada inexplicable, però no sospitosa".

També divendres passat, Fawaz, d'origen libanès, va compartir a Instagram una foto amb qui havia sigut la seva parella. "Jo hauria de poder compartir els meus moments bonics amb l'home que estimo, no obstant...", va escriure al costat d'una imatge en què tots dos apareixen somrients.