L'ATRACAMENT DE PARÍS JA QUEDA MOLT LLUNY

Kim Kardashian reapareix molt sensual en un calendari

Participa en l'almanac de 'Love Magazine' amb altres belleses com Kendall Jenner, Ireland Baldwin, Bella Hadid, Irina Shayk i Emily Ratajkowski

Kim Kardashian, dirigida per James Lima, per al calendari de ’Love Magazine’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Kim Kardashian torna a estar en forma. Enrere queden els dos mesos de trauma, problemes d'ansietat, depressió sequera a Instagram... arran de l'assalt a punta de pistola durant la Setmana de la Moda de París, el mes d'octubre passat. Kim torna a ser la que era. Ha donat per tancats els mals moments, i ho ha celebrat enviant un missatge de "pau i amor" entranyable, en roba interior, però amb abric de visó perquè no se li refredin els ronyons. És la protagonista indiscutible del nou calendari de 'Love Magazine'.

La 'celebrity' i empresària no està sola en l'almanac. Col·laboren també amb la revista altres belleses, alguna fins i tot de la família de la dona de Kaney West: Kendall Jenner, Ireland Baldwin, Bella Hadid, Irina Shayk i Emily Ratajkowski.

Kim, amb la seva llenceria color crema, no deixa de mirar a càmera al vídeo del calendari que s'ha difós a través de Youtube. Se li noten les taules televisives, i els resultats de la dieta que va començar fa uns mesos.

Darrere de la càmera hi ha James Lima, nominat a l'Emmy.

"PAU A LA TERRA"

Al final del vídeo arriba el missatge nadalenc: "Pau a la Terra", diu com si fos l'angelet del portal de Betlem. 

Notícies relacionades

Alguns mitjans asseguren que el vídeo podria haver-se gravat abans de l'episodi traumàtic de París, ja que, argumenten, des que va tornar als EUA la més famosa del clan Kardashian prefereix la roba ampla i les gorres.

Aquests són alguns dels vídeos que han gravat altres 'top' per al #LoveAdvent de la revista: