REINES DEL 'BELFIE'

Les Kardashian tornen a ensenyar una vegada més el darrere

Protagonitzen una campanya publicitària que de nou qüestiona la necessitat d'ensenyar el cul per vendre roba

lmmarco36412667 instagram kardashian161125143733

lmmarco36412667 instagram kardashian161125143733

1
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

Les germanes Kim i Khloé Kardashian la han tornat a liar en contra de les dones. Unes fotos, publicitàries en aquest cas, amb uns posats que més d'un qualificaria de escandaloses o directament d'innecessàries, són el nou plat servit pel clan Kardashian.

 Encara que Kim porti allunyada dels focus des del setembre passat, tras el robatori a París, i el seu marit Kanye West hagi ingressat en un centre hospitalari, aquest reportatge gràfic les torna novament al primer plano. O més ben dit, els culs de les germanes Kim i Khloé Kardashian són els que tornen, per enèsima vegada, al primer plano, en un moment en que moltes persones, fartes de tanto exhibicionisme, es pregunten fins quan aquesta cosificació del cos femení.

 

  

 

 Les fotos responen en realitat a un posat amb prendas de la col·lecció Yeezy Season 3, la marca de Kanye West. El reportatge, a càrrec dels fotògrafs de moda Mert Alas i Marcus Piggot, ha sigut concebut pel propi Kanye West per a la revista bianual '032c' i realitzat en Calabasas, entre Hollywood i Malibú, lloc de residència del clan. En una altra de les imatges les germanes posen, de la mà, dentro de una dutxa. Per descomptat, mullades.

 

  

 

 Les imatges tornen a recordar que elles s'han erigit en autèntiques reines del 'belfie', esa tendència que consisteix a fer-se una foto del trasero, despullades o amb roba interior, i apujar-la a Instagram per compartir-la amb les seves legions de seguidors en todo el mundo. Curiosament, a aquesta tendència no s'han sumat homes famosos coneguts. Models i xicotots amb aspiracions de ser-lo amb el cul a l'aire en Instagram, els que vulguin.

 ABONADAS AL 'BELFIE'

Notícies relacionades

 Fa unes setmanes era la cantant i actriu Jennifer Lopez, de 45 anys, la que posava asseguda en un llit amb una peça de llenceria i ensenyant les seves natges. I no és l'única famosa que s'exhibeix el seu trasero orgullosa. Ahí estan també les cantants Rihanna i Beyoncé