REVISTA AL PAPER CUIXÉ

El Cordobés torna a les arenes als 80 anys amb una nòvia de 57, filla d'un picador

Descobrim les vides paral·leles del torero i de l'escriptor Mario Vargas Llosa

fcasals36547169 combo revista semana  lecturas diez minutos  y hola161207174335

fcasals36547169 combo revista semana lecturas diez minutos y hola161207174335

2
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

Manuel Benítez, 'el Cordobés', està vivint una tercera o quarta joventut: als 80 anys, divorciat de Martina Freyse des de fa uns mesos, ha trobat una nova parella sense haver de recórrer al 'Meetic'. Es diu Mariángeles, té 57 anys i és filla d'un picador de la quadrilla del matador, tres dades que les revistes del cor etiqueten amb l'avís "presumptament".

Gràcies al quiosc rosa podem descobrir quantes coses uneixen el torero octogenari amb l'escriptor Mario Vargas Llosa. Al Cordobés no li han donat mai un Nobel, però la seva biografia és de premi. Benítez i Vargas Llosa són de la mateixa lleva (nascuts el 1936), no han deixat d'estar sota els focus, tenen un diploma en cornamentes (més de l'altra que pròpies), han trepitjat les millors places i han fet múltiples voltes a l'arena (de la vida). Ara se'ls pot veure compartint notes breus a 'Semana' i '¡Hola!', de bracet de les seves nòvies. Mariángeles i Isabel (Preysler).

Això del Cordobés és més rústic que no pas Vargas Llosa. El matador va vestit de camp per passejar per la finca de Còrdova. L'escriptor, amb americana i corbata, acabat d'aterrar a Miami, Florida, procedent de Guadalajara, Mèxic. Cap dels dos apareix sense la parella. Un mira caps de bestiar i l'altre espera maletes.

REDACCIONS EN MAXIPONT

Les redaccions de les revistes cardíaques també se n'han anat de maxipont. El batec és assossegat. No hi ha exclusives suculentes que valguin gaire i sí massa coincidències. Bé, el que té 'Lecturas' és una superexclusiva: reuneix en un llarg reportatge fotogràfic Kiko i Makoke amb els seus dos fills, tots elegants, guapíssims, sense rastre de les esgarrapades que s'han fet durant tot l'any. 'Salva'm'.

Més inquietant resulta parar atenció als baixos de la portada. Rocío Flores Carrasco (la filla de Rocíito i Antonio David) rebenta amb una declaració ("La meva mare tant me fa, ni em va ni em ve") que transporta a la 'copla' més colpidora de Rocío Jurado, l'àvia de la noia que acaba d'arribar a la majoria d'edat. I així es pot saber que la criatura fa temps que va triar viure amb el papa i no amb la mama. Qui ho havia de dir, María Teresa.

Notícies relacionades

A 'Semana' intenten reclamar l'atenció a costa d'una anàlisi sobre "les manies" de Letizia, després de l'escapada "secreta" de la reina a un mercat solidari a Madrid. Letizia en dotze capítols. I per a qui li interessi, que Raquel Bollo té nòvio. Quines coses té la tele.

Ho explica molt bé Paz Padilla a 'Diez Minutos'. I no és cap acudit.