Alba Carrillo acusa Fonsi Nieto d'haver-la "amenaçat de mort"

La model s'entrenta al seu exmarit en ple procés de divorci de Feliciano López

lmmarco36544919 gente fonsi nieto y alba carrilo161207135435

lmmarco36544919 gente fonsi nieto y alba carrilo161207135435

1
Es llegeix en minuts

Un capítol més televisat en el culebró que protagonitza aquests dies Alba Carrillo, aquesta vegada contra el pare del seu fill Lucas, l'expilot i 'dj' Fonsi Nieto.

En plena batalla judicial contra el tennista Feliciano López per la sentència de divorci, Alba ha assegurat, de nou en el programa 'Sálvame' que Fonsi la va arribar a amenaçar de mort: "Com parlis de mi a la premsa, et mato", ha dit la model, deixant perplexos els col·laboradors.

I ha afegit: "No sé per què Fonsi demana un dia més de visita durant el cap de setmana perquè mai ha complert el conveni en cap de les seves clàusules, ni amb la manutenció, ni amb els pagaments ni amb el règim de visites". A més, en referència al procés de divorci, ha explicat que Fonsi li va demanar que aguantés. "Em va dir que fos llesta i que pensés en el benestar econòmic del nen".

"NO PUC MÉS"

Notícies relacionades

"Sempre ha respectat el pare del meu fill, sobretot pel bé de la persona que més estimo al món, per donar-li estabilitat, encara que a canvi hagi hagut d'aguantar moltes coses. Estic desolada i molt trist, perquè en el moment més complicat de la meva vida el pare del meu fill m'ataca d'aquesta manera", ha acabat dient Alba Carrillo.

Per la seva part, l'expilot no oculta el seu empipament amb la seva ex i sobre la situació ha explicat: "Està en mans dels advocats. Fa cinc anys que estic en silenci i no puc més", en referència que Alba Carrillo no deixava que veiés el nen el temps suficient.