CINC ANYS CALLAT

Fonsi Nieto declara estar fart d'Alba Carrillo

L'expilot amenaça la model de portar-la als tribunals

alba-carrillo

alba-carrillo
Fonsi Nieto portarà Alba Carrillo als jutjats

/

2
Es llegeix en minuts
SUAM HERNÁNDEZ / BARCELONA

Sembla que la bona relació que mantenien Alba Carrillo i el seu ex, Alba CarrilloFonsi Nieto, ha arribat al final. La model no acaba amb una batalla legal per entrar en una altra. Mentre la controvertida separació amb el tennista Feliciano López segueix el seu curs als jutjats per decidir com es reparteixen els béns de guanys, a Carrillo se li presenta un nou desafiament: una picabaralla judicial amb el pare del seu fill.  

Fins ara Carrillo i Nieto s'havien esforçat per mantenir un tracte cordial pel bé del nen que tenen en comú. No obstant, a causa de recents declaracions del DJ es pot deduir que la relació suposadament amistosa que mantenien no ho era tant: “Fa cinc anys que callo i ja no aguanto més. Arriba un punt que un es cansa i és quan es posa en mans dels advocats”.

La gota que ha fet vessar el got sembla haver sigut que Carrillo no va permetre que Lucas, el fill de tots dos, estigués amb el seu pare per celebrar el seu 38 aniversari. Nieto sembla estar molt dolgut amb l'actitud que ha tingut la mare del seu petit, que sembla que pren massa decisions respecte al menor de forma unilateral. “Hi ha un nen, que és el més important al món”, ha apuntat. 

Notícies relacionades

La seva negativa té a amb el viatge que Carrillo ha organitzat amb el petit a Disneyland París. I és que entre les coses que han molestat més Nieto destaca el fet que la imatge del nen es faci pública. “Jo vaig firmar una autorització. ¡Com no li he de permetre al meu fill anar a Disney! L'únic que no m'agrada és que surtin les fotos del nen i és l'únic que vaig demanar” . Però la cara del petit no solament s'ha vist en aquest viatge que ha compartit amb la seva mare i la seva àvia en un reportatge a '¡Hola!', sinó que la seva cara apareix en diverses publicacions que la model comparteix a les xarxes socials.

Amb aquestes declaracions es posa fi a l'etapa de pau que caracteritzava la relació entre Carrillo i Nieto des de la separació. No obstant, a l'expilot sembla anar-li molt bé tota la resta. En uns mesos està previst el seu casament amb Marta Castro, la seva parella des de fa tres anys i amb qui ha trobat l'estabilitat. Mentre que a Carrillo, per una altra part, se li acumulen els problemes. La model i el seu exmarit, Feliciano López tenen fins dimarts per arribar a un acord abans que la justícia decideixi com es divideixen els béns de guanys.