ENFRONTADA A FELICIANO LÓPEZ

Alba Carrillo: "He de lluitar pel que és meu"

La model i presentadora participa als Pirineus en unes proves automobilístiques de la mà de Peugeot

lmmarco36488655 gente   alba carrillo161202142432

lmmarco36488655 gente alba carrillo161202142432

3
Es llegeix en minuts
TELVA SOMOZA / SORT

Alba Carrillo ha tornat a demostrar que no tem els desafiaments. I encara que participa en un esdeveniment de la mà de Peugeot als Pirineus, l’ambient no és en absolut gèlid, sinó que està caldejat. Ella i el seu exmarit, el tennista Feliciano López, tenen fins dimarts per arribar a acord abans que la justícia decideixi com es divideixen els béns de guanys. El seu ex, que acaba de passar per quiròfan per a una petita intervenció, li va oferir fa uns dies 200 euros per donar per liquidat el seu matrimoni, «la meitat del que queda al compte corrent que tots dos comparteixen», va dir llavors la seva advocada.

Des que es va anunciar la seva separació del tennista, després d’un any de matrimoni, la model ha tingut les càmeres adossades gairebé diàriament, en plató i en exteriors. I pujar al nou Peugeot 3008 per participar en un acte publicitari amb famosos com Vicky Martín Berrocal, Carlos Sainz i els tennistes Tommy Robredo i David Ferrer, no li ha servit per ventilar-se gaire.

Les càmeres de Tele 5 s’han convertit en el seu malson. La van gravar a l’estació d’Atocha i, ja al Pirineu, quan es va haver de posar al volant del cotxe. En una de les proves fins i tot es van ficar literalment al cotxe. És clar que ella fa temps que no té cap inconvenient a airejar les seves intimitats. Aquest dijous va entrar en directe al programa Sálvame per parlar de les presumptes infidelitats de Feliciano i les intromissions de la família del tennista.

–¿Quin balanç fa del que li està passant?

–La part positiva és que t’adones que ets més forta del que et penses. Sé que he comès errors, però això ja està fet i s’ha d’avançar.

–¿Què hauria canviat?

–En alguns moments sóc molt passional, molt vehement i impulsiva. Però és difícil canviar quan un està malament.

–¿Què és el que l’ha fet sentir pitjor?

–La pressió mediàtica. Probablement no ho hauria passat tan malament si no tingués aquesta pressió, encara que sé que a vegades n'he tingut la culpa jo. T’agafen en un dia dolent i contestes, i això dóna peu a fer que continuï la roda.

–¿S’acabarà aviat, tot això?

–Encara estic en el meu període de dol i hi ha coses que m’afecten.

–¿Està oberta a una nova relació?

–Ara mateix no em plantejo estar amb ningú. Abans em precipitava més per falta de maduresa. Et penses que un clau en treu un altre. Però és que ja no me’n fio. De veritat vaig pensar que aquest era el definitiu. Potser és el que més mal m’ha fet. M’ha deixat tocada.

–Ha dit que el perdonaria si li demanés perdó.

–Em referia que deixaria la batalla legal. Tant de bo, però ho veig molt difícil.

–¿Què li demana judicialment?

–Tot això ho porta la meva advocada, però demano el que em correspon. Em vaig casar en règim de béns de guanys, o sigui, que demano el que es va generar durant el nostre matrimoni. Jo també vaig aportar la meva part. Ell la seva, jo la meva i es divideix entre dos. Això són els béns de guanys. I he de lluitar pel que és meu, pel que em correspon per dret.

–¿Per què va canviar d’advocada?

–Teresa s’entén millor amb els mitjans. La lletrada anterior era molt bona, però no sabia relacionar-se amb els mitjans i havia de sortir jo a defensar-me, i això va generar molt caos.

–¿Com ho està passant Lucas, el fill que comparteix amb el seu ex Fonsi Nieto?

–Ho ha patit, és clar. Per a ell, Feliciano era un referent i se n’ha anat sense donar explicacions.

–Com es planteja les festes de Nadal, ¿complicades?

Notícies relacionades

–No, complicades no. Encara no sé on les passaré perquè deixaré el nen amb el seu pare. Probablement me n’ani-

ré a algun lloc perquè em toqui el sol. Amb el pare ens organitzem sobre la marxa, no hi ha res planejat.