Amber Heard, contra la violència de gènere

Després de denunciar el seu ex, Johnny Depp, per agressió, l'actriu protagonitza la campanya #GirlGaze

Amber Heard / GIRLGAZE

1
Es llegeix en minuts

"Suposo que hi ha un enorme sentit de vergonya relacionat amb l'etiqueta de 'víctima'. Els passa a moltes dones. Quan l'agressió té lloc a la llar, a porta tancada i amb algú que estimes, no és tan senzill", diu l'actriu Amber Heard en la campanya #GirlGaze, amb què es pretén sensibilitzar en contra de la violència de gènere i en què l'actriu s'ha implicat sis mesos després de denunciar el seu ex, Johnny Depp, per agressió. "Tinc una oportunitat única de dir a altres dones que les coses no tenen per què ser així. No has d'estar sola. No estàs sola", afegeix l'actriu cinematogràfica entre llàgrimes al vídeo penjat a les principals plataformes.

Notícies relacionades

Aquesta iniciativa surt a la llum coincidint amb una informació publicada a TMZ en què s'assegura que les dues organitzacions triades per la intèrpret per cedir els set milions de dòlars del seu acord de divorciacord de divorci amb el protagonista de 'Pirates del Carib' no han rebut ni un centau més dels 200.000 dòlars que es van repartir al mes d'agost. L'Hospital Infantil de Los Angeles i la Unitat de Violència Domèstica d'American Civil Libertis Union (ACLU) estan pendents de la liquidació final del matrimoni.

Per una altra banda, l'advocat de Heard ha afirmat al portal esmentat que esperen firmar l'acord final aquesta setmana, encara que la seva representada es nega que el seu exmarit obtingui una deducció fiscal per fer ell mateix el pagament directe a les organitzacions benèfiques. Mentrestant, alguns mitjans nord-americans segueixen relacionant Depp amb la seva companya a 'El turista', Angelina Jolie. Segons el 'National Enquirer', l'intèrpret, a més de recomanar-li els serveis de la seva advocada, Laura Wasser, hauria visitat l'exdona de Brad Pitt a Califòrnia i hauria passat temps amb els seus fills. Informacions que desmenteixen els publicistes de la guanyadora d'un Oscar.