IMATGES ANTIPAPARAZZIS

Elena Anaya demana privacitat i rebenta l'exclusiva del seu embaràs

L'actriu difon una foto lluint panxeta i amb la seva nòvia, Tina Afugu, a través d'amics famosos com Jon Kortajarena i Javier Cámara

 

  / JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

Si fa uns dies transcendia que l'actriu Elena Anaya, de 41 anys, estava embarassada del seu primer fill, la protagonista de 'La piel que habito' torna a ser notícia aquesta setmana perquè ha demanat, amb la difusió d'una fotografia en què mostra el seu embaràs, intimitat. ¿I com es fa això? Doncs a través d'amics, com el model Jon Kortajarena o l'actor Javier Cámara, que s'han encarregat de fer-ho per ella.

El model bilbaí desvela amb la seva publicació a Instagram que l'actriu palentina espera és un nen.

Segons sembla, des que es van filtrar fotos de l'actriu passejant per Madrid embarassada, l'interès mediàtic s'ha disparat. I la intèrpret i la seva nòvia, Tina Afugu (amb qui apareix a la imatge difosa per Cámara i Kortajarena), poc acostumades a aquestes atencions, han demanat ajuda als seus amics més famosos per 'trencar l'exclusiva' d'una foto en la recta final de l'embaràs i aconseguir així que els paparazzis deixin de perseguir-les.

Notícies relacionades

És pública la discreció d'Anaya sobre la seva vida privada, i per tant és normal que l'actriu no s'hagi pronunciat sobre el seu embaràs.I poc se sap sobre l'ajudanta de vestuari amb qui manté una relació de de fa dos anys i amb qui viu a Madrid. Les primeres fotos de la parella es van fer públiques quan la surfera Samantha Thomas, nòvia d'Ellen Page, va pujar al seu Instagram una foto de les dues parelles, que es van trobar al Festival de Cine de Sant Sebastià, el setembre del 2015. Page ja havia portat la seva nòvia Thomas a altres festivals, com el de Toronto, l'any anterior.

L'actriu i l'ajudanta de vestuari sembla que es van conèixer a Barcelona fa dos anys i mig, quan l'actriu va rodar l'espot FIRE!! 2014, de l'edició número 19a de la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià, un anunci en què Anaya es va caracteritzar com a David Bowie i en què Tina Afugu va ser gerent de producció ('line producer').