MEMÒRIES TERRENALS

Carrie Fisher va tenir una aventura amb Harrison Ford

Va ser mentre rodaven, el 1976, la primera entrega de 'La guerra de les galàxies'

 

  / AP / RICHARD SHOTWELL

1
Es llegeix en minuts

Carrie Fisher, la princesa Leia de 'La guerra de les galàxies', contraataca i en la seva nova autobiografia explica ara que l'amor va traspassar les pantalles i que va tenir una aventura amb el seu company Harrison Ford (Han Solo) mentre rodaven la primera entrega de la saga galàctica el 1976. En aquella època, l'actor estava casat amb la seva primera dona, Mary Marquardt, i era pare de dos fills.

L'actriu, de 60 anys, explica que tenia 20 anys quan el seu company de rodatge, de 34, la va seduir en una festa que va oferir George Lucas, el director de la pel·lícula, i després la va acompanyar a casa. Aquella relació va durar tres mesos, segons revela ara la intèrpret. "Va ser molt intensa. Érem Han i Leia durant la setmana, i Carrie i Harrison durant el cap de setmana", ha explicat Fisher a la revista 'People'.

Notícies relacionades

L'actriu admet en la seva autobiografia, titulada 'The Princess Diarist', que ella no tenia experiència i que besava malament. "Després de la primera nit junts em vaig mirar Harrison. Tenia la cara d'un heroi. ¿Com li podries demanar a un home tan brillant que estigués satisfet amb algú com jo?", escriu. No obstant, Fisher diu que el "rendiment" de Ford no era res de l'altre món: "Vaig passar per alt la decepció perquè era realment guapo".

Fisher i Harrison Ford, que ara té 74 anys, van tornar a aparèixer junts a la gran pantalla a 'La guerra de les galàxies: el despertar de la força' (2015). I almenys en la ficció van escenificar un romàntic retrobament.