Isabel Pantoja estrena, a més de disc, nova cara

L'artista, que ha passat pel quiròfan, presenta a Aranjuez el disc que va gravar amb Juan Gabriel

  / GTRES

 
És el seu retorn als escenaris després de finalitzar el seu empresonament el 28 d’octubre.

/

1
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

La tornada als escenaris d'Isabel Pantoja, dissenyada fins a l'últim detall per la seva nova discogràfica, Universal, amagava també un altre secret. La cantant, de 60 anys, llueix també una nova cara, com s'ha pogut veure a Aranjuez, on aquesta nit, acompanyada d'una orquestra, presentarà davant la premsa i un grup de convidats el disc que la torna al panorama musical després del seu pas per la presó

La seva cara està més plena i sense cap arruga a la cara. Mostra els llavis turgents i els pòmuls més sortits. A més aquests dies d'assajos se l'ha vist arreglada i maquillada, amb la manicura feta, com abans d'ingressar a la presó.

Fa uns mesos, a l'abril, després d'haver obtingut la llibertat condicional, la revista 'Lecturas' va publicar que la tonadillera havia estat a Sevilla sotmetent-se a una intervenció estètica. No a la cara, sinó al seu bust i ventre. Un remodelatge de la seva figura per quan li toqués tornar a embotir-se el vestit de cua. Ara, veient-la al natural, es confirma que també s'ha fet una posada a punt facial.

Notícies relacionades

Isabel ha perdut també pes, preparant aquest retorn als escenaris després de dos anys de silenci amb un disc que està gravat des de fa dos anys, poc abans del seu ingrés a Alcalá de Guadaira. 

La periodista Paloma Barrientos, al 'Programa de Ana Rosa', ha confirmat que l'artista s'havia injectat bòtox fa un mes i apunta que és possible que també, en els dies previs a la presentació d'aquesta nit, s'hagi fet alguna infiltració de vitamines.