SEPARACIÓ POLÈMICA

Angelina Jolie i Brad Pitt arriben a un acord per la custòdia dels seus fills

Els sis nens estaran sota la tutela de la mare i continuaran amb les visites terapèutiques amb el seu pare

Brad Pitt i Angelina Jolie, a Los Angeles, al gener.

Brad Pitt i Angelina Jolie, a Los Angeles, al gener. / MIKE BLAKE (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts

Angelina Jolie seguirà tenint la custòdia dels seus sis fills que té amb Brad Pitt en un acord conjunt a què han arribat els agents, segons va dir un representant de l'actriu dilluns.

L'acord a què van arribar inclou que els fills del matrimoni, amb edats compreses entre els 8 i els 15 anys, seguiran tenint "visites terapèutiques" amb Pitt, de moment. No és clar en què consisteixen les visites terapèutiques, i els representants d'Angelina tampoc n'han proporcionat més detalls.

Un representant de l'actor no ha volgut comentar res sobre la qüestió.

ELL SEGUEIX LLUITANT PER LA CUSTÒDIA

Algunes fonts asseguren que l'acord es va signar fa més d'una setmana, tot i que Pitt va dir a un tribunal divendres passat que segueix intentant aconseguir la custòdia conjunta.

Angelina Jolie va sol·licitar el divorci al setembreAngelina Jolie , dies després que tingués lloc un succés entre Pitt i el seu fill gran durant un vol privat en què la família tornava de França. L'actriu va parlar llavors de diferències irreconciliables com la raó de la ruptura, i que ho feia per "la salut de la família."

L'acord no fa menció a la investigació que porten a terme treballadors de benestar social sobre l'incident de l'avió.

Aquest document encara no està inclòs en els papers del divorci de la parella, i pot no ser l'última disposició sobre la custòdia dels nens.

A finals del mes de setembre Pitt i Jolie van arribar a un primer acord sobre la custòdia temporal que incloïa termes semblants als que s'hauria arribat ara: visites amb els fills i reunions terapèutiques per les dues parts.

MOMENTS DIFÍCILS 

"Creiem que totes les parts s'han compromès amb el benestar de la família i demanen respecte i consideració en aquest moment difícil", remarca el comunicat que es va donar a conèixer aquest dilluns.

Dies abans, divendres passat, l'actor va presentar una resposta legal al divorci en què sol·licitava la custòdia compartida dels fills. En la demanda de Pitt aquest també parlava de diferències irreconciliables i, això sí, no feia cap menció a l'acord prenupcial sobre els actius de les dues parts que els actors van firmar quan es van casar. També cita el 15 de setembre com el dia de la seva separació, un dia després del presumpte altercat a l'avió entre Pitt i el seu fill de 15 anys, Maddox.

INVESTIGACIÓ DELS SERVEIS SOCIALS

Notícies relacionades

A Pitt se'l va acusar de tenir una actitud violenta amb l'adolescent, segons van explicar diverses fonts a l'agència Associated Press, encara que això no va ser comunicat a les autoritats quan l'avió va aterrar a Minnesota. Diverses fonts asseguren que l'incident està sent investigat pel Departament de Nens i Famílies del Comtat de Los Angeles.

Els actors es van casar fa dos anys, tot i que en feia 12 anys que estaven junts, després de convertir-se en parella durant el rodatge de 'Mr. & Mrs. Smith', el 2005.