MEDIACIÓ DE PSICÒLEGS

Pitt i Jolie aniran a sessions de teràpia amb els seus fills

L'acord temporal inclou la participació de l'exparella, de manera individual i també amb els seus fills

mroca35636915 files  this file photo taken on november 7  2011 shows  acco161006184416

mroca35636915 files this file photo taken on november 7 2011 shows acco161006184416 / TORU YAMANAKA

1
Es llegeix en minuts

Després de les bronques, les acusacions i el mal estar en què estan immersos en el seu procés de divorci, Brad Pitt i Angelina Jolie han acordat de forma voluntària anar a sessions de teràpia per separat i també conjuntament amb els seus sis fills, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh i els bessons Knox i Vivienne, segons ha informat 'People'.

Fonts pròximes a l'actriu han assegurat que vol evitar qualsevol mena de trauma que pugui afectar qualsevol dels seus fills, que de moment viuen amb ella, encara que Pitt els podrà visitar amb la supervisió d'un terapeuta. L'exparella ha acceptat les condicions proposades pel Departament d'Infància i Serveis Familiars de Los Angeles.

Segons el portal 'TMZ', l'acord temporal inclou la mediació de psicòlegs i la participació de Jolie i Pitt, de manera individual i també amb els seus fills de manera col·lectiva, en sessions de teràpia per "mantenir-se forts, com una família que lluita per fer front a la vida després d'una separació".

NOU DOMICILI

Per a la guanyadora d'un Oscar pel seu paper a 'Innocència interrompuda' les coses semblen menys complicades que per a Pitt. Després de presentar els papers de divorci el 15 de setembre, la intèrpret, de 41 anys, es va mudar amb els seus sis fills a una casa a Malibu, però ara s'acaba d'instal·lar en una nova llar, a l'espera que un jutge decideixi sobre la custòdia dels fills.

Es tracta d'una mansió a l'exclusiva zona residencial de Hidden Hills de Los Angeles, que compta amb una cabanya, una cascada artificial i dues piscines situades als voltants d'una platja d'accés privat. 

Notícies relacionades

Segons 'TMZ', la nova i luxosa mansió de Jolie disposa de tota mena de comoditats en una superfície de 743 metres quadrats. Entre els seus nous veïns destaquen Amie Foxx, Jennifer Lopez, Justin Bieber,  Denise Richards, Kim Kardashian i Kanye West.

Per la seva banda, Pitt segueix portant la separació com pot. Segons han explicat persones del seu entorn, l'intèrpret "està destrossat i amb el cor trencat pels esdeveniments de les últimes setmanes".