ESCAPADA A MADRID

Sara Carbonero no tanca les portes a ampliar la família

"A casa parlem en espanyol, però als nens els posem vídeos en portuguès", explica la periodista

Sara Carbonero: No em tanco a tenir més fills. / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

L'encarregada de presentar la gala del 30è aniversari de la revista 'Elle' va ser Sara Carbonero, i és que malgrat que té el domicili a Porto, la periodista aprofita sempre que pot per escapar-se uns dies a Madrid. En aquesta ocasió Sara va comentar que és molt feliç dedicada als seus dos fills, i que tot i que no tanca portes a ampliar la família, de moment no està entre els seus plans.

Notícies relacionades

Assegura que se sent "totalment" establerta a Porto, perquè pot anar i venir en un dia ("tinc aquesta comoditat que són 50 minuts de vol"), i, a més, cada vegada es veu "més fluida" amb el portuguès. "A casa parlem en espanyol, però és veritat que gairebé tots els vídeos o els jocs els fem en portuguès perquè a la guarderia sigui tot més fàcil", explica la dona d'Iker Casillas.

"NO ÉS EL CAS"

La seva prioritat ara "estar tranquil·la", amb els seus fills (Martín i Lucas). No descarta ampliar la família ("com que no es pot triar, el que vingui serà benvingut, si ve" [sic]), encara que ara mateix ho veu "impensable"; "no tenim temps ni és el cas", confessa la periodista.

Temes:

Iker Casillas