ESCORTATS PELS PAPARAZZIS

Kiko Rivera i la seva dona, Irene Rosales, tornen de la lluna de mel a Dubai

El matrimoni, seriós i distant entre si, va aterrar a Madrid aquest dilluns i després va posar rumb a Sevilla

Kiko Rivera i la seva dona, Irene Rosales, tornen de la lluna de mel a Dubai / VÍDEO: EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Després de celebrar un casament amb tota mena de luxes i disfrutar d'uns romàntics dies a Dubai, Kiko Rivera i la seva dona, Irene Rosales, Kiko Rivera i la seva dona, Irene Rosales,han tornat del viatge de lluna de mel.

Els nuvis van aterrar aquest dilluns a Madrid amb aire seriós i carregats de maletes. El fill d'Isabel Pantoja, enfadat, segurament amb els comentaris que s'han fet sobre la seva lluna de mel, va preferir no escoltar les preguntes dels periodistes que els estaven esperant.

Notícies relacionades

La parella ha avançat el retorn a Espanya, i és que la seva lluna de mel fins i tot s'ha retransmès per la televisió. Potser molestos amb la situació, van decidir tornar a casa i fugir dels paparazzis, que els han seguit des que van sortir de Madrid.

Segons 'Chance', el matrimoni, "molt seriós i distant entre si, va arribar a Sevilla dilluns a la tarda". Eren molts els fronts que tenien oberts. Des de la mala relació que mantindria, una altra vegada, amb la seva germana Isa fins als rumors que apunten que algú pròxim l'ha traït i ha filtrat a la premsa el destí de les seves vacances.

Temes:

Kiko Rivera