Pronovias presenta a Nova York la seva col·lecció Atelier 2017

Irina Shayk ha tornat a posar per a la firma en un luxós hotel de París

mroca35871523 gente pronovias presenta las propuestas de la colecci n atel161011133500

mroca35871523 gente pronovias presenta las propuestas de la colecci n atel161011133500
mroca35871579 gente pronovias presenta las propuestas de la colecci n atel161011134457

/

1
Es llegeix en minuts

Pronovias ha presentat la seva col·lecció Atelier 2017 en el marc de la New York Fashion Week Bridal. Sobre la passarel·la, que ha tingut lloc a l’històric edifici novaiorquès The Prince George Ballroom, ha destacat la presència de conegudes models, així com un front row (primera fila) protagonitzat per la coneguda presentadora britànica Louise Roe, que hi va anar acompanyada del seu marit després del seu recent casament, en què va lluir un disseny de la firma.

    També hi han assistit la influencer de moda americana Blair Eadie (Atlantic Pacific), una de les protagonistes de l’exitós projecte Pronovias It Brides; la model mexicana Vanessa Huppenkothen i la socialité Vega Royo-Vilanova. 

    MODELS EXCLUSIUS / A partir de les noves tendències creades pel dissenyador de la firma, Hervé Moreau, la nova col·lecció d’alta costura inclou models exclusius per la seva qualitat i disseny. Les línies suaus i teixits nobles com el chantilly o el crepè cobren un gran protagonisme juntament amb les transparències, treballades amb pedreria, i delicats brodats fets a mà, recobrint les siluetes amb plomes i fil de seda. 

    Coincidint amb la macrodesfilada celebrada a la Gran Poma, Irina Shayk, la musa de Pronovias, ha tornat a posar per a la firma en una sessió gràfica realitzada al luxós hotel Le Bristol de París. 

Notícies relacionades

    «Les noves creacions d’Atelier Pronovias 2017 són molt especials. Em fascinen els vestits d’aquesta col·lecció. A grans trets, crec que són clàssics però sexis, chics i senzills. Comparteixo amb Pronovias la idea del menys és més», ha afirmat la model russa, actual parella de l’actor Bradley Cooper.