A 'IN TOUCH'

Orlando Bloom posa excuses per no casar-se amb Katy Perry

La cantant vol comprar un ranxo a Montecito, mentre que l'actor es nega a deixar la seva mansió a Malibu

mroca35781563 gente  portada revista intouch161004144938

mroca35781563 gente portada revista intouch161004144938

1
Es llegeix en minuts

L'idil·li entre Orlando Bloom i Katy Perry va per tan bon camí que la cantant ja es planteja passar per la vicaria. De tota manera, segons publica aquesta setmana 'In Touch', l'actor posa excuses per no tornar-se a casar.

Notícies relacionades

En primer lloc, l'intèrpret no vol deixar la seva mansió de solter a Malibu, on viu des que es va divorciar de la model Miranda Kerr, la mare del seu fill. I tot perquè diuen que Perry l'està pressionant per passar per l'altar. "Katy i Orlando han parlat molt sobre casar-se i han establert una data aproximada per al 2017", han destacat alguns mitjans nord-americans. "Però els seus plans han arribat a un punt mort, perquè no es posen d'acord en on viuran quan siguin marit i muller", afegeixen.

"Katy vol comprar un ranxo a Montecito, a prop de Santa Barbara, on va créixer i on viu la seva família", ha assegurat una persona pròxima a la intèrpret de 'Rise'. "Però Orlando es nega a deixar la seva casa de Malibu, perquè la seva ex, Miranda Kerr, i el seu fill, Flynn, viuen a cinc minuts d'ell", conclou.

Temes:

Orlando Bloom