MISSATGES OPTIMISTES

Bimba Bosé, Marta Sánchez i Terelu Campos s'uneixen contra el càncer de mama

Bimba Bosé, Marta Sánchez i Terelu Campos s’uneixen contra el càncer de mama. / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Bimba Bosé, Marta Sánchez Terelu Campos s'han unit per conscienciar sobre la importància del suport a la gent que pateix càncer de mama. Guarnides amb el mocador rosa, les tres ambaixadores posen al costat d'un gran llaç rosa, símbol de la lluita contra el càncer.

Amb aquesta nova acció, la firma Ausonia renova el seu compromís amb l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) per novè any consecutiu.

Notícies relacionades

Durant l'acte, Bimba Bosé ha animat aquelles dones que estan lluitant contra la malaltia a "mantenir una actitud positiva per fer front a aquesta lluita, en què hi ha molts alts i baixos". Mentre que Marta Sánchez ha enviat un missatge d'ànims als que tenen càncer i ha encoratjat els familiars i amics a demanar qualsevol cosa que necessitin perquè "moltes vegades no saben com ajudar-vos".

Per la seva banda, Terelu ha transmès unes paraules optimistes i ha assegurat que després de superar la malaltia "la majoria de les dones veuen la vida amb uns altres ulls i aprecien més el dia a dia", conclou.