Sharon Stone, aterrida davant l'alliberament del seu assetjador

L'home li ha seguit enviant cartes des del psiquiàtric

earevalo34819324 actress sharon stone and a friend get their nails done in be160901172051

earevalo34819324 actress sharon stone and a friend get their nails done in be160901172051 / GAMR FAMEFLYNET PICTURES

1
Es llegeix en minuts

Sharon Stone està aterrida davant la possible sortida del seu assetjador de la presó psiquiàtrica on està tancat. Phillip Barnes, l'home que va tenir i té terroritzada l'actriu, ha passat cinc anys al centre. Però davant el temor que pugui sortir d'aquí uns mesos, la protagonista d''Instint bàsic' ha demanat als seus advocats que intentin aconseguir que un jutge ordeni una nova ordre d'allunyament, per protegir-la, a ella i la seva família. 

Notícies relacionades

Phillip Barnes va arribar a presentar-se fins a tres vegades a casa de l'actriu, de 58 anys, i assegurava que és el pare d'un dels tres fills que té l'actriu. Li van diagnosticar esquizofrènia delirant i li van ordenar mantenir-se a més de 100 metres de Sharon Stone. Finalment, fa tres anys, va ser ingressat en un centre per a malalts mentals.

Des d'aleshores, Barnes ha enviat diverses cartes a l'actriu. En una de les missives, l'any passat, exigia que l'actriu li tornés "dues bosses plenes de diamants, dues insígnies de la CIA, 20.000 milions de dòlars i el seu silenciador". En una altra, rebuda recentment, li comunica que pot sortir del centre d'aquí uns quatre mesos. 

Temes:

Sharon Stone