FOTOGRAFIADA PER PETER LIMBERG

Penélope Cruz repeteix al calendari Pirelli

’{Making} {of’} del Calendari Pirelli 2017. / {periodico}

1
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

Penélope Cruz tornarà a ser una de les famoses que apareixeran, vestides, a l'edició del calendari Pirelli del 2017, del qual ja s'ha ofert un avançament, per anar escalfant motors. Aquesta vegada l'artífex de les imatges és el fotògraf de moda alemany Peter Limberg, de 71 anys. Fa 20 anys, aquest artista del blanc i negre ja va firmar el seu primer calendari per a Pirelli. I va repetir experiència també el 2002.

UN ELENC INCREÏBLE

Notícies relacionades

A Penélope Cruz l'acompanyen aquesta vegada altres cares molt conegudes de la gran pantalla, un elenc increïble que ja voldria tenir qualsevol director de cine. A més de la intèrpret de 'Mama', hi apareixen Helen Mirren, Lupita Nyong'o, Kate Winslet, Nicole Kidman, Robin Wright, Uma Thurman, Alicia Vikander, Julianne Moore, Rooney Mara, Jessica Chastain, Charlotte Rampling, Lea Seydoux i Zhang Ziyi. Només Anastasia Ignatoya, professora de Ciències Polítiques de la Universitat Estatal de Moscou, no es dedica al cine. 

Les imatges s'han captat a Nova York, en un estudi, i, pel que es veu al vídeo de presentació, són un exemple de bellesa, classicisme i elegància, molt en l'estil d'un Limberg que ha treballat per a les revistes més prestigioses i ha fet campanya per a firmes com Armani, Calvin Klein, Jil Sander i Donna Karan. També són seus molts dels retrats de les supermodels dels 90.