A INSTAGRAM

La filla petita d'Estefania de Mònaco carrega contra els que la critiquen

jgblanco35319976 instagram de camille gottlieb hija de estefania de monaco 29160829165410

jgblanco35319976 instagram de camille gottlieb hija de estefania de monaco 29160829165410

1
Es llegeix en minuts

Camille Gottlieb, la filla petita de la princesa Estefania de Mònaco, no està disposada a deixar-se avassallar per comentaris anònimsLa noia, de 18 anys, ha compartit un text reflexiu al seu compte d'Instagram en què assegura que està "farta" de les persones que l'ataquen constantment a les xarxes socials, tant per la seva forma de vida com pel seu físic.

"M'he trobat amb alguns comentaris molt cruels en fòrums, blogs i altres llocs. Els vostres insults, comentaris i reflexions són ridículs. Jo no sóc la filla d'Estefania Grimaldi, jo sóc la filla de la meva mare, com qualsevol altra persona. Dieu que la meva cara ha sigut deformada per un accident, o qualsevol altra tonteria. Que m'he fet la cirurgia estètica, que sóc falsa, o qui sap què".

"Tinc 18 anys, i gràcies a Déu ja no tinc el mateix aspecte que quan era petita, com li passa a tothom. Es tendeix a pensar que, quan provens d'una família principesca, la vida t'estalvia totes les dificultats i incerteses. Però al final del dia, si em ve de gust publicar qualsevol foto a Instagram, ¡ho faré!". 

"Em dóna el mateix ser la més guapa o la més lletja de la meva família i, sobretot, em dóna el mateix la vostra opinió"

"Respecte a la meva germana, només puc dir que tenim 18 i 22 anys respectivament, i que fem el que volem. ¡Som joves! No publiquem fotos a Instagram perquè us agradin. ¿Espereu que em cregui que als 18 i 22 anys vosaltres no sortíeu a divertiu-vos amb els vostres amics? ¿No us fèieu fotos en banyador al costat d'una piscina? ¿No heu fumat mai un cigarret en tota la vostra vida?".

Notícies relacionades

 

"M'és igual ser la més guapa o la més lletja de la meva família i, sobretot, m'és igual la vostra opinió. L'únic que sé, en tot cas, és que les persones que es passen el dia i la nit criticant-me a mi, a la meva germana i a la meva mare, i als nostres respectius pares, són ridícules, perquè no en tenen ni idea. ¿De veritat que no teniu res més a fer? El més trist és que són persones adultes, que perden el seu temps fent això". 

Temes:

Mònaco