VENTRE DE LLOGUER

Jaime Cantizano ja té el seu fill Leo

"Ha sigut una cosa preciosa i molt precisa", ha dit el presentador al seu programa de ràdio

jgblanco35318759 jaime cantizano ha sido padre instagram gente160829132241

jgblanco35318759 jaime cantizano ha sido padre instagram gente160829132241
jgblanco35318759 jaime cantizano ha sido padre instagram gente160829130408

/

1
Es llegeix en minuts

"Ha sigut una cosa preciosa i a més molt precisa". Així ha descrit el presentador Jaime Cantizano el naixement de Leo, el seu primer fill, gràcies a un ventre de lloguer. El locutor andalús, de 43 anys, ha aprofitat el seu programa, 'Atrévete', a Cadena Dial, per anunciar la notícia.

"Jo he plorat tot el que havia de plorar d'emoció. Amb ell, per ell", ha explicat Cantizano. El nadó ha pesat 3,6 quilos i el que més ha sorprès el pare són "els ulls que té". A Instagram ja ha mostrat una imatge seva amb Leo als braços i la frase: "La raó de la meva felicitat".

Molt emocionat, Cantizano ha dit: "Ara comença l'etapa més meravellosa de la meva vida. Estava desitjant viure això i ho he disfrutat des del minut u".

PER GESTACIÓ SUBROGADA ALS ESTATS UNITS

Cantizano va emprendre aquesta aventura de la paternitat sol, recorrent a la gestació subrogada, "perquè des de fa uns quants anys no tinc parella. Però no sóc una excepció. Als Estats Units hi ha quatre milions d'homes solters amb fills", ha recordat.

Notícies relacionades

El presentador és un defensor de la gestació subrogada, que no és legal a Espanya. “En els últims 20 anys, Espanya ha avançat molt en tots els terrenys. La societat espanyola ha demostrat que té una maduresa que supera la dels polítics i estic segur que Espanya la legalitzarà”.

Cantizano segueix l'estela d'altres famosos que també han recorregut a un ventre de lloguer per complir el seu somni de ser pares, com és el cas dels cantants Miguel Bosé, pare de Diego i Tadeo; Miguel Poveda, pare d'Ángel, i Ricky Martin, pare de Mateo i Valentino.