FAMOSOS AMB GANXO

Sara Carbonero i Jon Kortajarena, un milió de seguidors a Instagram

La mare periodista i el model mostren el seu agraïment, cada un a la seva manera

Ella està pendent de la tornada al col·le, i ell, d'escapada a La Graciosa

 

 

1
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

D'acord. No són les xifres d'un Justin Biever ni d'una Katy Perry, però tampoc el seu abast és tan global. La mare periodista Sara Carbonero i el model Jon Kortajarena han coincidit en una cosa. Tots dos han arribat alhora a la xifra rodona d'un milió de seguidors a Instagram. I, és clar, han volgut celebrar, cada un a la seva manera, que una cosa així no s'aconsegueix cada dia.

La periodista, de 32 anys, ha escrit un missatge per als seus fans al costat de la captura de pantalla de la cançó que escoltava a Spotify en aquell moment: «I want to thank you» (Et vull donar les gràcies).

«Aquest matí em despertava amb els nervis d'una nena petita perquè una no s'aixeca tots els dies amb un milió de seguidors. No se m'ha acudit una millor manera de donar-vos les gràcies que amb música. Gràcies per ser-hi, per l'estoneta que perdeu veient les meves fotos, pels vostres comentaris, pel carinyo i el suport". Des d'aquest moment, afegeix Carbonero, s'haurà de pensar en com celebrar-ho. 

PREOCUPADA PER LA TORNADA AL COL·LE

La dona d'Iker Casillas –no sabem què li deu haver semblat que Julen Lopetegui no hagi convocat el seu marit en el seu primer partit com a seleccionador– aquests dies està preocupada per la tornada al col·le del seu fill Lucas -Martín és el petit- i demana consells.

 

Paula Echevarría, amb 1,3 milions, Cristina Pedroche, amb 1,2 milions, i ara Sara Carbonero i Blanca Suárez, amb 1 milió cada una, són les espanyoles que més interessen als usuaris d'Instagram. Per la seva banda, Iker Casillas té 9,4 milions de seguidors, però amb els futbolistes ja se sap.

A L'ILLA DE LA GRACIOSA

A Jon Kortajarena el número rodó l'ha enganxat de vacances a l'illa de La Graciosa, davant de Lanzarote, des d'on ha penjat unes fotos on se'l veu a la platja. "Un lloc preciós per descobrir". "Un milió de seguidors. Agraït".

Notícies relacionades

El bilbaí, de 31 anys, està compaginant la seva carrera com a model –és imatge de la nova campanya de Balmain– amb la d'actor. Aquest estiu ha estat rodant 'Pieles' dirigit per Eduardo Casanova, una pel·lícula en què el veurem amb la cara desfigurada per exigències d'un guió que produeixen Álex de la Iglesia i Netflix.

També intervindrà en la sèrie 'La verdad', que podrem veure a Telecinco.