Khal Drogo i Lisa Bonet, a la Sagrada Família

L'actor Jason Momoa és a Barcelona per participar, aquesta tarda, en una exhibició d'escalada aeròbica

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

L'actor Jason Momoa, que es va fer popular gràcies al paper de Khal Drogo a la sèrie 'Joc de trons', és aquests dies a Barcelona, on aquesta tarda participarà en un xou d'escalada aeròbica al rocòdrom Sharma del carrer del Marroc.

No està sol, l'acompanyen l'actriu Lisa Bonet, exdona del cantant Lenny Kravitz, amb qui comparteix la seva vida des del 2007, i els dos fills de la parella: Lola Iolani i Nakoa-Wolf Manakauapo, que vistes les imatges a Instagram, s'ho han passat bomba enfilant-se per les columnes del parc Güell. "Perdó Gaudí, diu el seu pare".

 

ADMIRADOR DE GAUDÍ

"Gaudí. M'encantes". O "I love Spain", ha escrit també aquest hawaià de 37 anys de gairebé dos metres d'altura i poderosa musculatura al seu compte d'Instagram. Acompanya els seus comentaris amb imatges de Lisa Bonet a l'interior de la Sagrada Família, on admira l'efecte de la llum al filtrar-se per les vidrieres. La seva presència no ha passat inadvertida entre els turistes que visitaven el temple.

Notícies relacionades

L'actor també s'ha entrenat amb uns amics a l'aire lliure i s'ha fotografiat amb ells amb una bandera catalana.

A l'intèrpret, de 37 anys, que també hem vist com a 'Conan el Bàrbar', el veurem com a Aquaman a 'La Liga de la justicia', la franquícia de superherois de DC, i el seu nom ha sonat per donar vida a Eric Draven en una nova adaptació d''El corb'.