5 MEDALLES I UN PETÓ

Simone Biles compleix el somni de conèixer Zac Efron

La gimnasta, que ha resultat ser una fervent seguidora de l'actor americà, va tenir l'oportunitat de parlar amb ell i fer-se algunes fotos junts

L’actor Zak Efron fa un petó a la gimnasta Simone Biles. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Sembla que guanyar cinc medalles no serà l'única alegria que Simone Biles s'emportarà dels Jocs Olímpics de Rio. Aquesta noia de 19 anys no només s'ha convertit en la gimnasta olímpica nord-americana amb més medalles en la història del seu país, sinó que ha pogut complir el somni de qualsevol adolescent corrent: conèixer el seu ídol, en aquest cas l'actor Zac Efron.

Un moment emocionant per a tots dos que ha quedat immortalitzat en un vídeo que ha tingut un gran èxit a les xarxes. 

L’actor Zak Efron fa un petó a la gimnasta Simone Biles. / YOUTUBE

L'actor americà va aparèixer a la competició sense avisar, i va sorprendre el públic en general però sobretot Biles, que no va dubtar a fer fotos i vídeos que més tard compartia als seus perfils de Twitter, Facebook i Snapchat.

Efron també va aprofitar per reunir-se amb la resta de l'equip de gimnastes, encara que era evident que la seva atenció se centrava en la jove campiona. 

Biles ja havia expressat la seva admiració pel protagonista de 'High School Musical'.  Ha explicat que fins i tot tenia a casa una rèplica d'ell de cartró de mida real.

La guanyadora de quatre medalles d'or va aconseguir cridar l'atenció de l'actor al mostrar en un programa de televisió que tenia uns leotards plens d'imatges d'ell.

Zac Efron no va trigar a reaccionar i va llançar un missatge a través de Twitter: "Ets tan fenomenal que fins i tot tens un moviment que porta el teu nom, felicitats per classificar-te per a la final", escrivia l'intèrpret.  

Notícies relacionades

Biles va agrair profundament les seves paraules i va dir a Efron que esperava que pogués veure la final, i aquest va respondre que sí, i va compartir una tendra fotografia a Twitter.

Tots dos van intercanviar un innocent petó a la galta que segurament serà recordat per Biles com un dels millors moments del seu pas per aquests Jocs.