Mateo, el fill petit de Messi, comença a caminar a Instagram

El davanter del Barça penja al seu compte un vídeo dels primers passos del seu benjamí

Leo Messi ha penjat a Instagram un vídeo en què es pot veure Mateo, el seu fill petit, fent els seus primers passos. / INSTAGRAM / LEO MESSI

1
Es llegeix en minuts

Leo Messi ho ha tornat a fer. Si l'astre futbolístic enamora els seus seguidors amb el seu joc sobre el terreny de joc, fora del camp, a les xarxes, ho fa presumint de família. El davanter del Barça ha penjat al seu compte d'Instagram un vídeo en què mostra els primers passos del seu segon fill, Mateo. 

A les imatges, s'hi veu la seva dona, Antonella Roccuzzo, amb el petit Mateo, que entre rialles comença a caminar sobre la gespa del que sembla un camp de futbol.

El nen, que al setembre farà un any, arriba oscil·lant a la meta, on l'esperen el seu germà, Thyago (de quatre anys), Messi i també el seu gos, un dog de Bordeus, regal de la seva dona i que el futbolista també va presentar a Instagram el gener de l'any passat.

Notícies relacionades

Els crits i els gestos d'ànim de Thyago per atraure el seu germà es converteixen en abraçades i rialles quan arriba. Abraçades i rialles de tots sobre un terreny de joc molt particular, el de la família, per celebrar la gesta del petit Mateo. 

Un moment més de felicitat que Messi comparteix amb els seus fans.