FALSA ALARMA

Hugh Jackman posa fi als rumors sobre el seu estat de salut

La foto de l'actor que va generar preocupació a la xarxa pel seu envelliment respon a la imatge que lluirà a la seva pròxima pel·lícula, 'Lobezno 3'

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Falsa alarma. Hugh Jacman no està malalt, està perfectament i en bona forma física, malgrat els rumors de les últimes setmanes. Qui li havia de dir a Hugh Jackman que la foto que va publicar fa uns dies al seu compte d'Instagram, on té 7,4 milions de seguidors, faria parlar tant. A la instantània, l'actor, de 47 anys, mostrava un aspecte demacrat, molt més prim i amb una barba canosa que no va trigar a fer córrer l'alarma i la preocupació, sobretot, entre els seus fans. Tant, que va arribar a convertir-se en viral.

L'extrem envelliment de l'actor no va trigar a desencadenar conjectures, entre elles, va guanyar pes la que apuntava com a causa del seu deslluït aspecte el càncer de pell que li van diagnosticar el 2013 i del qual ha sigut intervingut fins a cinc vegades en menys de dos anys. Davant les hipòtesis més negatives, els més optimistes van contraatacar augurant que la seva nova imatge responia a les exigències del guió de la seva nova pel·lícula.

Doncs, enhorabona als optimistes perquè si d'una aposta es tractés, haurien guanyat. També enhorabona als seus seguidors, perquè Jackman està perfectament, com ja hauran pogut comprovar al seu compte de Twitter. I és que, tot i que la nova foto l'ha col·locat durant uns dies en el focus mediàtic i de la xarxa, Jackman ja fa setmanes que comparteix imatges i vídeos dels seus nous entrenaments.

Notícies relacionades

L'actor s'està preparant per a la gravació de 'Lobezno 3', en què encarnarà per setena vegada el paper de Lobezno en una nova entrega d'aquesta saga, que se centrarà en el còmic 'El viejo Logan'.

Això sí, l'actor australià ja es va encarregar d'informar al seu dia que aquesta serà l'última vegada que es posarà en la pell d'un dels personatges que més rèdits a la taquilla li ha reportat.