ESTRENA IMMINENT

'Las Campos', el 'reality' de María Teresa i Terelu Campos

Vídeo promocional del nou programa de Telecinco Las Campos / VÍDEO : TELECINCO

2
Es llegeix en minuts

'Les Camposhian' podria haver sigut el títol triat per al 'reality show' que protagonitzaran María Teresa i Terelu Campos, i bona part de la seva família i els seus amics. Un joc de paraules amb el seu cognom i el de les Kardashian, fenomen mundial gràcies el seu 'reality'. Perquè són celebritats (espanyoles en aquest cas, i televisives) i perquè tindran un programa que narrarà les seves aventures diàries. 'Las Campos' es titularà finalment. 

L'emetrà Tele 5 d'aquí unes setmanes, en una data encara per determinar, tot i que algunes fonts s'aventuren a donar el 18 d'agost com a data d'estrena, en substitució de 'Sálvame Deluxe', que havia doblat les seves emissions durant l'estiu i també tenia una edició especial els dijous. En qualsevol cas, 'Las Campos' es perfila com una de les estrelles de la nova temporada de la cadena. El tràiler ja és a internet.

Terelu, que farà 51 anys el 31 d'agost, no la molesta la comparació amb 'Keeping up with the Kardashians', que acumula 11 anys en antena, encara que a la seva mare, de 75, li sembla "una bestiesa" perquè no serà un 'reality' a l'ús, en el sentit que només parlaran de si mateixes. Ho faran, és cert, i mostraran part de la seva vida privada, però per 'Las Campos' aniran passant famosos. "És una cosa molt diferent i parlem de coses que poden interessar a la gent", explica la matriarca del clan en un atac de periodisme. Per cert, qui havia sigut una de les 'noies Hermida' seguirà al capdavant de '¡Qué tiempo tan feliz!' mentre s'emet el seu 'reality'.

FLORENTINO FERNÁNDEZ, TANIA LLASERA, CARLOTA CORREDERA...

Ja s'ha anunciat la presència de Carlota Corredera (directora de 'Sálvame'), de l'humorista Florentino Fernández, el reporter Kike Calleja, i de la presentadora Tania Llasera, entre altres, que visitaran les vivendes de les periodistes (una casa en el cas de María Teresa i un àtic en el de Terelu) i parlaran de les seves vides. I és més que probable que davant la càmera desfilin Bigote Arrocet, parella de María Teresa Campos des de fa dos anysBigote ArrocetMaría Teresa Campos , i Carmen Campos, l'altra filla de la veterana presentadora. Reunions, celebracions, esmorzars, dinars, sopars... Així és la seva vida i així la mostraran al públic.

No deixen de ser 'celebrities', i a això juguen. Un bon exemple és que Terelu acaba de protagonitzar una sessió de fotos a la platja de Marbella per als fotògrafs de la premsa rosa.

COMPETÈNCIA AMB ANA OBREGÓN

Notícies relacionades

'Las Campos', una producció de La Fábrica de la Tele ('Sálvame', 'Cámbiame', 'Cazamariposas'), s'havia de llançar mesos enrere, però l'arribada inesperada de Bertín Osborne a Mediaset després de trencar amb Televisió Espanyola va obligar a endarrerir l'estrena del programa.

'Las Campos' tindrà un rival en 'Algo pasa con Ana', el 'reality' de la vida d'Ana Obregón que emetrà canal DKiss.