RESULTATS D'UNA ENQUESTA A 70.000 PERSONES

Lara Álvarez i Jon Kortajarena, els famosos més atractius per als espanyols

 

 

2
Es llegeix en minuts
ANA ROCASALVA / BARCELONA

L’estiu ja és aquí i ens porta 20 regals per a la vista. Concretament, és la llista de les 10 dones i els 10 homes famosos espanyols més atractius, segons Personality Media, una empresa d’anàlisi de mercat que ha enquestat més 70.000 consumidors el 2016.

La sorpresa d’aquest any ha sigut per a la presentadora asturiana Lara Álvarez, que ha passat del lloc número 9 al número 1. És la dona més atractiva segons els homes enquestats, una rapidesa a escalar posicions pròpia del seu exnòvio Fernando Alonso. I no és estrany perquè la morenassa de 30 anys els té a tots extasiats. ¿Deu ser perquè ens mostra com exercita el seu espectacular cos a Instagram? Actualment és la presentadora del programa 'Supervivientes' (Tele 5), el que alguns potser no recorden és que al seu moment va protagonitzar el famós vídeo 'Amo a Laura', un 'fake' sobre mantenir-se verge fins al matrimoni que va resultar ser un anunci de la MTV. En segona posició la segueix l’actriu Blanca Suárez, a qui hem pogut veure molt sexi aquestes vacancesBlanca Suárez.

Com era d'esperar, Jon Kortajarena torna a repetir com l'espanyol més guapo per a elles. El supermodel bilbaí,de 31 anys i amb gairebé 1,90 metres d'altura, ha rebut les notes més altes en atractiu, opinió que no només comparteixen les espanyoles sinó fins i tot Kim Kardashian i Fergie (que en l'últim videoclip de la cantant, 'M.I.L.F.$', s'insinuen a un Jon Kortajarena vestit de lleter).

Belleses clàssiques com l’actriu Vanesa Romero, la presentadora Pilar Rubio, la cantant Edurne i l’actriu Elsa Pataky repeteixen en aquest top 10 per als homes; igual que el presentador Jesús Vázquez, l’actor Miguel Ángel Silvestre i l’imponent model català Andrés Velencoso, que aquest estiu ha llançat el VelenCoco, un gelat amb la forma del seu cos (parts íntimes incloses) per a gaudi de les seves fans. 

I parlant d'aquest model trencacors, en la llista de les 10 dones més atractives per als homes ha entrat, per primera vegada en la classificació, la seva última exparella, l'actriu Úrsula Corberó, juntament amb la també intèrpret Adriana Ugarte

MARIO CASAS I ÁLEX GONZÁLEZ

Notícies relacionades

Entre els nous guapos de la llista apareix el protagonista de la pel·lícula 'A tres metros sobre el cielo' i la més recent 'Toro', Mario Casas. En canvi, el protagonista d’'El Príncipe, l’actor Álex González, baixa tres posicions en la llista dels 10 homes més atractius, i es queda amb el lloc número 8. 

I és que no és gens fàcil aconseguir mantenir-se en aquest 'top 10', ja que Personality Media analitza més de 2.300 personalitats, que no tan sols han d’haver rebut les valoracions més altes en atractiu i han de ser conegudes per almenys el 50% dels consumidors, sinó que han d’obtenir bona nota en la resta de les 14 variables d’imatge que analitza la citada consultora.