ACTES SENSE DENÚNCIA

Lindsay Lohan acusa el seu promès milionari d'estrangular-la

'The Sun' llança un vídeo en què es veu a l'actriu demanant auxili des de la terrassa del seu domicili

lindsay

lindsay

1
Es llegeix en minuts
A. ROCASALVA / BARCELONA

Ben poc li ha durat l'idil·li a Lindsay Lohan, de 30 anys, amb el seu promès Egor Tarabasov, de 23 anys, que sembla que s'ha acabat amb un gran ensurt.

Els fets van passar dissabte passat quan Lohan va despertar mig veïnat londinenc de Knightsbridge demanant auxili perquè el seu promès, el milionari rus Egor Tarabasovhavia intentat estrangular-la.

En un vídeo, que està revolucionant les xarxes, es pot sentir una forta discussió entre l'estrella i el milionari, on l'acusa d'intentar assassinar-la. L'actriu, fora de si i arraconada a la cantonada superior dreta del que sembla que és la terrassa de casa seva, crida i insulta la seva parella, esgargamellant-se: “Per favor, per favor, per favor. Has intentat estrangular-me i quasi em mates. Tothom ho sabrà. ¡Fora de casa!''.

En un determinat moment de la gravació, sembla que el promès intenta calmar-la, cosa a què ella respon: "No, Egor, m'has estat estrangulant constantment. No es pot estrangular una dona, fotre-li tota la merda i pensar que la cosa està bé. Tothom ha vist que m'has tocat, està filmat! Surt! Surt!”.

Lohan no ha presentat càrrecs a la policia, que, alertada pels veïns, va esbotzar la porta del domicili de l'estrella, si bé Tarabasov ja no hi era, segons explica 'The Sun'.

El fet que no hagi denunciat el que ha passat i haver cridat que “tot s'estava gravant” podria donar a entendre que l'aldarull ha estat preparat i que és una nova manera de cridar l'atenció de l'actriu. No obstant, l'actuació de Lohan aconsegueix fer posar els cabells de punta quan realment fa la sensació que algú ha estat escanyant-la una bona estona, a jutjar per la veu, mig ofegada i esgargamellada, que li surt al xisclar.

EMBARÀS I INFIDELITATS

Notícies relacionades

Tot aquest aldarull se suma als rumors que circulen des de fa uns dies que l'estrella de cine i TV, coneguda pels seus excessos, podria estar embarassada. I que, a més, estaria passant un mal moment ja que al seu promès rus se li atribueixen diverses infidelitats.

Malgrat tot, sembla que la turbulenta relació no ha arribat al final, ja que en un comunicat al seu compte d'Instagram, l'actriu demana que la deixin solucionar "els seus assumptes personals amb el seu promès de manera privada" i que es deixi d'"especular sobre la seva vida", cosa difícil quan fa tot just dos dies despertava mig barri demanant auxili.