CONFESSIÓ ENTENDRIDORA

Surten a la llum fragments de la carta de suïcidi de la nòvia de Jim Carrey

Cathriona White relata la seva decisió de deixar aquest món i diu que sent que no en forma part

mroca34592715 actor jim carrey at the burial of cathriona white in cappawh160706134132

mroca34592715 actor jim carrey at the burial of cathriona white in cappawh160706134132 / JD1

1
Es llegeix en minuts

Al setembre es complirà el primer aniversari de la mort de Cathriona White, exnòvia de Jim Carrey, i el portal de notícies 'TMZ' ha tret a la llum alguns dels fragments de la nota de suïcidi que li va deixar a l'actor. El contingut desvelat coincideix en part amb els detalls apuntats per Radar Online a l'octubre.

A la carta, la maquilladora relata la seva decisió de deixar aquest món. "He perdut tres dies ara des de la incredulitat que no ets aquí i no em sento part d'aquest món. Puc seguir amb el cor trencat i intentar posar-hi les peces. Ho podria fer, però no tinc la voluntat de fer-ho en aquest moment", apuntava.

"NO SÓC D'AQUEST MÓN"

Notícies relacionades

"Sento que tinguessis les sensació que no vaig estar allà amb tu. Vaig intentar donar-te el millor de mi", expressava. I tot seguit escrivia: "Realment no hi entenc d'enterraments o d'aquesta classe de coses. Ets la meva família, així que el que tu triïs estarà bé. Per favor, perdona'm. No sóc d'aquest món", continuava el commovedor escrit.

White ja va intentar suïcidar-se ingerint pastilles el 2012 després de la mort del seu pare i, finalment, es va suïcidar coincidint amb el tercer aniversari de la seva mort.