LA NOVA 'COACH' DE HOLLYWOOD

Lindsay Lohan escriu un llibre sobre la seva agitada vida

L'actriu vol ajudar els altres a superar els obstacles

mroca34447354 rom02  capri  italy   30 12 2007    file  a file picture dat160701141703

mroca34447354 rom02 capri italy 30 12 2007 file a file picture dat160701141703 / CIRO FUSCO

1
Es llegeix en minuts

Sembla que Lindsay LohanLindsay Lohan s'ha reformat des que va començar a sortir amb Egor Tarabasov. La que va ser la 'nena rebel de Hollywood' ha deixat enrere els seus excessos i els seus problemes amb la justícia per començar una nova vida. De fet, l'expèl-roja està a punt de publicar un llibre sobre les seves vivències, segons ha confirmat ella mateixa a 'Vanity Fair'.

"Estic en el procés d'escriure un llibre, i estic emocionada de compartir les meves experiències personals a la vida i la manera de superar obstacles", ha explicat a la revista."Espero que les meves paraules connectin amb aquells que necessiten una mica d'orientació quan s'està en un punt difícil. Estic agraïda de tenir una veu, que ara pot fer-me sentir còmode usant-la com a plataforma perquè la gent sàpiga que tenim alts i baixos a la vida, i que podem superar aquestes baixades posant-nos en contacte amb el nostre interior i el nostre costat més espiritual", ha apuntat la intèrpret que aquest dissabte, 2 de juliol, fa 30 anys.

Malgrat haver viscut alguns arrestos per delictes com conducció sota els efectes de l'alcohol; encara que ha entrat i sortit de centres de rehabilitació en nombroses ocasions i gairebé s'ha tret un màster en serveis a la comunitat, l'objectiu de Lohan és convertir-se en "'coach".

Notícies relacionades

"MÉS PEL·LÍCULES I OBRES SOLIDÀRIES"

“No puc fer tornar enrere el temps, però si pogués, hauria escoltat més la meva mare, hauria tornat a NYC i hauria triat millor les meves companyies”, sosté. No obstant, mai no és massa tard i això demostra que vol deixar el seu passat enrere i poder fer més pel·lícules, així com emprendre obres solidàries per ajudar els nens que més ho necessiten.