fitxatge estel·lar

Puigdevall porta el seu art culinari al MNAC

La xef de Les Cols s'encarregarà de la restauració del museu de Montjuïc

1
Es llegeix en minuts
F. I. / BARCELONA

Fina Puigdevall sembla haver agafat una velocitat de creuer imparable. Els 25 anys que va complir el restaurant Les Cols (Olot) el maig de l'any passat li han donat un impuls renovat i en qüestió de mesos ha aconseguit la responsabilitat gastronòmica de dos emblemes: un del món de l'oci, i un altre, de la cultura. Un, Mas de Torrent, resort de luxe de l'Empordà que sempre ha cuidat la gastronomia, i un altre, el Museu Nacional d'Art de Catalunya, del qual s'encarregarà de la restauració.

Notícies relacionades

Aquest dimarts inaugura aquest espai amb la seva proposta, que estarà articulada al voltant de dos menús degustació, el que homenatja l'art romànic i el que recorda el Modernisme, els dos corrents artístics que s'exhibeixen al museu de Montjuïc. Qui no vulgui menús, podrà demanar plats separats. En tots els casos, hi haurà vermuts que podran escollir-se d'un carret, en record a una època en què es va popularitzar molt aquesta beguda.

UNA TAULETA DIGITAL / Els plats s'inspiraran en les obres que hi ha exposades al Palau Nacional, i que tindran la seva rèplica en la tauleta digital que el client tindrà a mà. Per a aquest nou projecte, Puigdevall s'ha associat amb l'empresa de càtering Vi­laplana.

Temes:

MNAC Gastronomia