NASCUT EL 5 DE JUNY

Anne Igartiburu, mare d'un nen als 47 anys

El nadó és fruit del matrimoni de la presentadora amb el director d'orquestra Pablo Heras-Casado

1
Es llegeix en minuts

Anne Igartiburu ha sigut mare d'un nen anomenat Nicolás. La presentadora, de 47 anys, va donar a llum el 5 de juny, però no ha sigut fins aquest dilluns que ha confirmat la notícia a través d'una fotografia al seu compte d'Instagram, en què apareix la mà del petit agafat a un dit de la progenitora. "Ja ets aquí. T'hem esperat i desitjat tant", ha escrit Igartiburu. Es tracta d'un nadó fruit del seu matrimoni amb el director d'orquestra Pablo Heras-Casado, de 38 anys.

El músic granadí també ha compartit a Instagram una imatge del seu petit, en aquesta cas d'un peu, amb aquesta frase: "¡Benvingut, Nicolás! Portes amb tu tota l'alegria, bellesa i felicitat del món!".

Es tracta del primer fill biològic per a Igartiburu, que ja tenia dues nenes adoptades, l'índia Noa i la vietnamita Carmen.

La presentadora i Heras-Casado van contraure matrimoni pel civil al poble d'Elorrio (Biscaia), en un acte molt íntim. Tant que a l'enllaç només hi van anar dos testimonis. Però així de discreta ha sigut sempre la seva relació.

Una relació que va començar en el programa en què treballava llavors Igartiburu, 'Más gente'. La direcció li va demanar d'entrevistar el seu futur marit l'octubre del 2012, però ella al principi es va negar perquè era un dia festiu. Finalment, va accedir a anar a l'Auditori Nacional, lloc de la cita. Es van enamorar a primera vista i al cap de dos mesos ella ja coneixia els seus futurs sogres. El que va venir després d'aquella trobada ja se sap: enamorament sobtat; relació consolidant-se dia a dia, mes a mes; matrimoni i ara, fill.

VIATGES PEL MÓN

Notícies relacionades

I tot malgrat els continus viatges pel món d'Heras-Casado, un dels directors amb més gran projecció internacional, que ha sigut elegit Director de l'Any 2014 per la revista dels EUA 'Musical America', que el 2015 es va convertir, al costat de Plácido Domingo, en l'únic espanyol que ha estat al capdavant de la Filharmònica de Viena, i que és director musical convidat del Teatro Real de Madrid fins al 2018.

Era el segon casament de la presentadora, que el 2001 s'havia casat amb el ballarí Igor Yebra. En canvi, aquest és el primer matrimoni d'Heras-Casado, que està vivint un gran moment professional, amb la direcció d'orquestres en teatres tan pretigiosos com el Metropolitan de Nova York.