A LA DESFILADA DE L'ORGULL GAI DE SÃO PAULO

'Cuore' enganxa Miguel Ángel Silvestre a 'morrejada' neta

L'actor, que acaba de complir 34 anys, està rodant la sèrie 'Sense8'

mroca34124054 gente  revista  cuore  miguel  angel silvestre160602172717

mroca34124054 gente revista cuore miguel angel silvestre160602172717

1
Es llegeix en minuts

Aquesta setmana, 'Cuore' publica la 'Morrejada de sèrie' que ha protagonitzat Miguel Ángel Silvestre en la desfilada de l'Orgull Gai de São Paulo, on besa i grapeja el també actor Alfonso Herrera, company de 'Sense8', la sèrie que ofereix la cadena de pagament Netflix.

L'equip es va traslladar al Brasil per gravar unes escenes en el dia de l'Orgull Gai de São Paulo. I, és clar, l'intèrpret de Castelló, en el seu paper de Lito, es va besar apassionadament amb el seu noi en la ficció.

El més sorprenent és la fogositat que mostra Silvestre, que ha assegurat fa poc que li encanta que pensin que és gai perquè això significa que interpreta bé el seu paper. Les fotos de la revista, que s'entrega demà amb EL PERIÓDICO per un euro, mostren unes tòrrides escenes que inclouen fregaments i moviments molt eròtics. 

DOTS PER AL BALL

Pujat dalt d'una carrossa de l'orgull gai, l'ex de Blanca Suárez protagonitza petons de 30 segons i declaracions d'amor molt romàntiques. Tampoc ha dubtat a treure's la roba i mostrar el seu musculós tors, així com dots per al ball davant de les càmeres. 

Notícies relacionades

A més del seu habitual company de feina, Silvestre es descontrola també amb altres figurants i actors del repartiment de 'Sense8'. 

El setmanari també porta a la portada aquest dimecres les fotos de Shakira mostrant encants a la platja amb el seu noi, Gerard Piqué, i els seus dos fills, Milan i Sasha.