FESTA AMB GLAMUR

Miguel Ángel Silvestre regna a la Terrazza Martini de Madrid

 

  / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

Martini ha celebrat la inauguració de la Terrazza Martini a la Galería de Cristal del Palacio de Cibeles de Madrid, que estarà oberta al públic durant tot el cap de setmana (27, 28 i 29 de maig), amb tot el glamur. Ha apadrinat la festa l'actor Miguel Ángel Silvestre, que ha fet un breu descans de la seva feina als Estats Units, per assistir a un sarau que ha comptat amb la presència dels actors Martiño RivasLeticia DoleraNajwa NimriPablo Rivero i José Lamuño, així com Pelayo DíazMaría Escoté i Brianda Fitz-James.

Notícies relacionades

La Terrazza Martini combina gastronomia (se serveix el vermut italià i aperitius de La Cala d'Albert AdriàAlbert Adrià), la moda, la música i la fórmula 1, perquè allà hi ha exposat un monoplaça de l'equip Williams Martini Racing. La programació musical combinarà punxadiscos referents de l'escena musical com DJ Airis SirenisDJ Johann Wald i DJ Fra amb concerts de Christina RosenvingeSr. Chinarro i Los Hermanos Cubero.

Després del seu pas per Barcelona i Madrid, la Terrazza Martini visitarà Sevilla durant els dies 17, 18 i 19 de juny i Gijón al setembre.